Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg és bi srácok, ti is néha feszélyezve érzitek magatokat más fiúk között?
Nem érzem magam feszélyezve.
Én is vékony vagyok, de leszarom, ez miatt sokan próbáltak már belém kötni, mert akkor biztos gyenge is. Hát nincs problémám, pár küzdősporton túl vagyok és néhány kocsmai verekedésen is :-D Akik ismernek, azok már tudják, hogy az alkatom nem jelent semmit, aki meg nem ismer, az meglepődik, ha úgy alakul :-D
Én nem érzem magam feszélyezve, annyi, hogy ha jobb pasik vannak körülöttem, hamarabb lesz merevedésem.
22/F bi.
Én csak lányok társaságában tudok kibontakozni. A lányokkal tudok beszélgetni míg a fiúkkal nem nagyon. A fiúknál a tipikus témák a csajok meg a foci és ez nálam nem téma. A baráti körömből persze szívesen beszélgetek és nem is érzem magam feszélyezve, de ha csak ismerősökről van szó esetleg egy haverom ismerőséről na akkor felveszem a csöndes üzemmódot. Baráti körben én vagyok a hangadó míg idegenek közt nem. Abban az esetben ha egy idegen beszélgetni akar velem csak nagyon tőmondatokban válaszolok. Ilyen voltam mindig is, bár lehet, hogy ez csak az introvertált személyiségemnek köszönhetem és az "enyhe" demofóbiámnak.
19/Feminin/Passzív
En enyhen feminin vekony srac vagyok, es nem ereztem magam sose feszelyezve :D. A tarsasagban ahol vagyok szinte csak hetero sracok vannak es bi, hetero lanyok.
Csak akkor erzem frusztraltnak magam, ha latom h egy random heteros sracnak bejovok, es latom h nem mer nyitni.
Nekem eleg nagy a szam, egyetemen sokan ismernek es birnak.pl a vekonysagert gimiben jolval tobb atrocias ert, egyetemen nem annyira. Sot kondis sracok is mondtak h mashogy el se tudnanak engem kepzelni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!