Amikor albérletbe költöztetek, nem éreztétek feszélyezve magatokat?
Nem éreztem. Saját bútorral mentek, tehát a Ti izlésetek.
Gondolom több albérletet megnéztetek, ez volt a legjobb.
Mindenütt tekintettel kell lenni másokra, a sajátodra is vigyázni kéne. Albérletet fizetitek, tehát a tietek, ha ideiglenesen is. Majd elmúlik ez az érzés, ha belakjátok.
Először de. Aztán rájöttem, hogy felesleges ezen problémázni. Kemény tízezreket fizetek a bérbeadónak havonta, innentől jogosult vagyok a holmik és a lakás használatára. Ha meg kárt okozok, ugyanúgy ahogy a saját holmim esetében, kifizetem és kész. Ezek csak tárgyak, természetes hogy történnek ilyen dolgok.
Több mindent sikerült már tönkretennem az albérleteimben, de van amiről nem is tud a bérbeadó, mert mire jött, megcsináltattam vagy kicseréltem, ennyi.
Csak a legelsőnél kis ideig.
Azóta nem,fizetek eleget ahhoz hogy otthon érezzem magam.
Most miért nem érzitek magatokat otthon?
Kiadtam a lakásomat én is, de évek óta nem voltam ott, nem járok ellenőrízni sem. Számlámra befizetik a lakbért, és ennyi. Ők fizetik a lakbért, tehát ők laknak ott.
Érezzétek magatokat otthon, hiszen azért vettétek ki.
Vegyél ki üres lakást, azt úgy bútorozod, ahogy tetszik. Sőt, festheted is, csak állapodj meg róla a bérbeadóval. Legfeljebb a rikító színű falakat a kiköltözéskor fehérre fested. Ha saját tulajdonú lenne a lakás, eladás előtt akkor is ajánlott legalább egy tisztasági festés, hogy jobb árat kapj érte.
Ha valami tönkremegy, ami természetes dolog, tudtommal nem azon múlik a javíttatás költsége, hogy kinek a neve van a tulajdoni lapon.
A kiadott lakásba pedig a tulajdonos nem járhat be, csak és kizárólag a bérlő engedélyével, előzetes időpontegyeztetés után. Cserélj zárat, jogod van rá ugyanis, aztán nyugodtan mászkálhatsz akár meztelenül is a lakásban.
Az egész probléma szvsz csak a fejedben létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!