Ti nem érzitek feszélyezve magatokat otthon?
Szóval mi együtt élünk 5-en egy lakásban anyós , sógor, férjem , én és a babánk.
A lényeg annyi hogy mivel még picike a babám én nem tudok mellette elmenni dolgozni csak a gyermek pénzt kapom, a férjem anyósom dolgozik, közben már anyósom kapja a nyugdíjat is sógor segélyen van.
Tegnap reklámoztak egy új finomságot édességet a tv-be és én hüjeségből bevágtam a férjemnek hogy nekem olyan is kell.
Erre fő bevágta hogy majd ha dolgozok akkor vegyek magamnak.
Na a lényeg hogy rosszul érzem magam, mert ha azt vesszük még külön konyhára sem tudok menni mert a pénzt amit kapok az megy a gyermekre ami marad azt meg adjuk oda anyósomnak mert gyűjtünk házfelújításra nyárára.
Ezért anyós állja a konyhát teljes mértékben, De olyan rosszul jön ki a dolog mert ő bevásárol annyit amiből ő megfőz egy heti adagot, ha hamarabb elfogy én főzök amit találok a szekrényben, olyan rossz hogy mindig az van amit más akar, tulajdonképpen a férjem akar gazdálkodni a gyermek pénzel is ő már még meg sem kaptam de ő már eldöntötte hogy mind megy anyóshoz a gyüŰ.
Sokat veszekedünk a férjemmel mert kivagyok fáradva éjjelente alig alszom és amikor átveszik a gyereket még fúj rám.
Sokat kell nyelni azért hogy tudjunk gyűjteni.
De nem is magunknak gyűjtsük teljes mértékben mert a ház felújításra megy ami anyósomé.
Nem szívesen laknék így, és ezek szerint el sem akartok (legalábbis a férjed) költözni, mert minden pénzeteket erre a házra fordítjátok.
Először inkább a saját lakhatást kellett volna megoldani, szülők nélkül, addig kellett volna mindkettőtöknek dolgozni ezerrel, és utána jöhetett volna a baba.
Sokkal kényelmesebb és nyugodtabb lenne, ha külön lehetnétek igazi kis család. Mert bármilyen rendesek is anyósék, azért egy ilyen együttélés mindig sok vitával jár.
Te nem vagy OTTHON, hanem az anyósodéknál laksz.
Én eleve nem vállaltam volna, hogy odaköltözök az anyós-sógorhoz egy kis lakásba, hanem legalább is külön albérlethez ragaszkodtam volna.
DE GYEREKET végképp nem szültem volna ilyen helyzetbe, ez igen nagy felelötlenség volt!
Az meg, hogy neked nincs semmi jövedelmed, és közben extra igényeid vannak, elég siralmas rád nézve.
Szerintem eleve semmi jövöje sincs a kapcsolatotoknak, ha a férjed is így áll hozzád, és emellett nem is tervezi, hogy külön éljetek az anyóstól.
Extra igény egy csokoládé?Istenem, hová süllyed a magyar..
Szerintem jobban járnál de komolyan, ha keresnél munkát és albérletbe költöznél a gyemekkel.Persze csak ha a felújítás után sem változik a helyzet.Sajnos az anyagi problémák mindent tönkre tudnak tenni.
felelőtlenség valóban totál jól írja az előttem válaszoló.
Amíg nincs ház,vagy stabil háttér a lábatok alatt (nem gyesből meg szoc segélyből élés,főleg más házában),addig ostobaság gyereket vállalni.még akkor is ha becsúszik...nem ítélkezni akarok..de keress munkát,és menjetek albérletbe,ahol nem fogják az orrod alá vágni,hogy vegyél magadnak..mivel ez csak szemrehányás az anyósod részéről,és könyedén elharapódzhat a helyzet
"Ha mindenki így gondolkozna,akkor kihalt volna az emberiség."
Tévedsz. Ha mindenki így gondolkodna, akkor nem lenne telesírva minden, hogy ilyen éhező gyerek, olyan továbbtanulásra vágyó gyerek, ilyen kezelésre vágyó gyerek segélyére, meg erre, meg arra, meg a kutyafüle megsegítésére gyűjtenek adományokat... Az emberiség virulna és ÓRIÁSI LÉPTEKKEL HALADNÁNK ELŐRE, MERT NEM KELLENE A SOK GONDOLKODNI KÉPTELEN, MÉLYSZEGÉNYSÉGBEN VAGY ÉPP A LÉTMINIMUMON ÉLŐ GYEREKEIT KIRÁNGATNI A NYOMORBÓL...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!