Ti mit csináltok ma?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiság. Nekem semmi ötletem sincs mára...2014. febr. 16. 08:55
2/12 anonim válasza:
év valamerre sétálni mennék el, ha lenne kivel, szép az idő, ha van aki menjen én mennék a helyedbe!
3/12 A kérdező kommentje:
#2 Az ötlet nem rossz, csak nincs kivel.
2014. febr. 16. 09:12
4/12 anonim válasza:
nézek egy filmet, meg tanulni tervezek mára, meg egy kis házimunkát. :)
5/12 anonim válasza:
Kint leszek a szabadban, ebben a csodálatos napsütésben :)
6/12 anonim válasza:
Ha nem cseszem el az egész napot gépezéssel.... Elolvasom az ember tragédiáját, tanulok a matekdogára, majd megfürdök, és nézek egy jó filmet, majd korán lefekszem aludni.
8/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek van valami egész jó elfoglaltsága, össze kéne szedni magam... Csak nem számítottam rá, hogy ennyire rosszul viselem ma az egyedüllétet. Holnap meg korán is kelek... ettől is elmegy a kedvem. Jájjj :)
2014. febr. 16. 09:28
10/12 anonim válasza:
Megmetszem a barackfát, és elkezdek egy mászókát ácsolni egy Clematis tanguticának, amit majd reményeim szerint holnap beszerzek a közeli díszfaiskolában (ősszel még volt, remélem nem purcant ki az összes télen). És mindeközben megpróbálok nem arra gondolni, hogy a párkapcsolatom egy Rám-szakadék mélységű hullámvölgyben van (már megint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!