Akik ma egyedül lesztek, mit csináltok?
Hát depis vagyok, sajnos az elmúlt hónapokban nem alakultak túl fényesen a dolgaim.
De örülök is egy kis magánynak mert valahogy most nincs kedvem igazából bulizni sem, tavalyi elég ocsmány volt volt meg voltak ott kavarások minden téren.... De hosszú.
A lényeg az hogy így picit elgondolkodtam azon hogy min kéne változtassak mert a következő évemet szeretném esemény dússá tenni és boldogabb lenni.
Keresem a párom de sajnos nagyon nehéz dolgom van és már arra is törekszem hogy minél jobban megtudjak felelni a lányoknak hogy végre megtalálhassam a páromat.
Az ünnepek alatt volt elég időm átgondolni azt hogy min kéne változtassak ahhoz hogy a következő szilveszterem ne legyen ennyire pocsék. Most nem is érzem igazán rosszul magam mert örülök annak hogy picit egyedül lehetek és fejleszthessem magam. Sajnos eléggé elhanyagoltam magam mostanság meg a munkahelyi fáradalmakat is ki szeretném pihenni mert 2-án már dolgoznom kell és szeretném új erővel elkezdeni az évemet, és már picit többet elérni ami eddig nem jött össze.
Boldog új évet!
Kapcsolgatom a tv-t, a számítógépen lógok..
Sötétedéstől meg morgok, dünnyögök. Petárdáktól kutyák meghülyülnek, nem csak a mienk..
Tűzijátéktól két éve leégett tőlünk a 4.-ik ház.
Inkább várom a reggelt, meg felírom a tűzoltók számát..:(
Depis???
Akkor lennék depis, ha nem lehetnék egyedül! :D
TV, Internet, kaja, alvás!
Kell ennél több? ;)
online játék ezerrel,zaba pihenés.
jobb mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!