Az normális ha anyukám mondja meg miben aludjak vagy mit vegyek fel,14 éves lány vagyok?
14 éves vagyok és anyukám nem engedi, hogy úgy öltözzek ahogy szeretnék. A múlt héten ez miatt nagyon összevesztünk. Mert hálóingben kell aludnom bugyi nélkül mert szerinte az az egészséges és azt mondja ő is úgy alszik. De én nem érzem jól magam úgy de ő nem érti meg. A múlt héten elaludtam és gyorsan kellett öltözni, a ruhák meg az ő szobája melletti gardrób szekrénybe vannak és megkértem hozzon nekem valamit és sietnünk kellett meg veszekedett is hogy igyekezzek meg ilyenek és bugyit nem hozott be és sietni kellett és felvettem úgy a nadrágot, hogy ne veszekedjen tovább, de egész nap rosszul éreztem magam.
Mikortól döntheti el valaki, hogy miben alszik ( azt mondja ha beteg leszek neki csinálom a problémát) és hogy mit vesz fel.
"ha valakinek folyása van, ami nem minden esetben kóros, hanem normalis és szükségét érzi, hogy tisztasági (nem egészségügyi) betétet hord"
Sok esetben pont attól van a folyás, hogy se nappal, se éjjel nem szellőzik a rendszer rendesen, és lehet, hogy ő pont egy ilyen eset, amiről az édesanyja tudhat, és ezért mondja, hogy ne bugyiban aludjon, hogy legalább éjjel szellőzzön...
Igaza van az utolsónak, akármi lehet.
Viszont bármelyik valamirevaló nőgyógyász megmondja, hogy egèszségtelen minden nap betétet hordani és pláne egészségtelen a hüvelyöblítés(hacsak nincs komoly gondod).
Általában az ilyen túl pedáns embereknél a kettő együtt jár, maradjon makulátlan a bugyi és a hüvely is.
Kell a szellőzés, de egy pamutbugyi is biztosítja azt, bár a legjobb nélküle.
Nem szabad belenyomni a női nemiszervet abba, ami kifolyik belőle, hisz nem véletlen öntisztul. A tisztaságibetét nem szívja maradéktalanul a nyálkát(aki tud másmilyet adja meg a márkát/típust), tehát ugyanabban a trutyiban párolódik levegőmentesen, a pamutbugyi beszívja ugyan, de rászárad a szellözés miatt, így kevésbé alkalmas kórokozótáptalajnak, de ez sem a legjobb.
Legjobb, ha kifolyik és nem marad a nemiszerv közelében semmilyen formában, ezt pedig csak csupaszon lehet összehozni.
Ha gyakran van bármiféle gondod, akkor lehet ezt anyukád tudja és ezért akar lebeszélni a bugyiról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!