Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális ha anyukám mondja...

Az normális ha anyukám mondja meg miben aludjak vagy mit vegyek fel,14 éves lány vagyok?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és anyukám nem engedi, hogy úgy öltözzek ahogy szeretnék. A múlt héten ez miatt nagyon összevesztünk. Mert hálóingben kell aludnom bugyi nélkül mert szerinte az az egészséges és azt mondja ő is úgy alszik. De én nem érzem jól magam úgy de ő nem érti meg. A múlt héten elaludtam és gyorsan kellett öltözni, a ruhák meg az ő szobája melletti gardrób szekrénybe vannak és megkértem hozzon nekem valamit és sietnünk kellett meg veszekedett is hogy igyekezzek meg ilyenek és bugyit nem hozott be és sietni kellett és felvettem úgy a nadrágot, hogy ne veszekedjen tovább, de egész nap rosszul éreztem magam.

Mikortól döntheti el valaki, hogy miben alszik ( azt mondja ha beteg leszek neki csinálom a problémát) és hogy mit vesz fel.

2018. máj. 1. 18:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
Ugye ez kamu. Normális ember nem jár bugyi nélkül,Anettka az Anyukád? Pont h igy kapsz el fertőzést h nincs rajtad fehérnemü és mindennel érintkezik a ...
2018. máj. 1. 19:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Fehérneműben járok, csak aludni nem vehetek fel éjszakára, mert az egészségtelen szerinte.
2018. máj. 1. 19:05
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Azért mert ő igy alszik,nem kötelező neked is,főleg ha roszul érzed magad tőle..
2018. máj. 1. 19:14
 4/12 anonim ***** válasza:
49%
Valamilyen szinten beleszólok a lányom öltözködésébe-ol 15 éves. Nagyon rövid nadrag/szoknya, átlátszó felső, hasonlók tiltolistasok. Abban alszik, amiben akar, a szobájából viszont úgy kell kijönnie, hogy azzal ne hozza kellemetlen helyzetbe se magát, se a férjemet, magyaran simán alhat egy szál bugyiban, vagy mezítelenül, de vegyen fel egy köntöst, ha mondjuk a fürdőszobába megy
2018. máj. 1. 19:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, hogy ennyire erőlteti a dolgot. Gyerekként az én anyukám is szokta mondani, hogy ne aludjak bugyiban, de nekem úgy kényelmesebb volt. Most 23 éves vagyok és próbálom magamat leszoktatni a bugyiban alvásról, mert tényleg egészségesebb nélküle. Javasolnia kellene, de nem így erőltetni.
2018. máj. 1. 19:33
 6/12 anonim ***** válasza:
92%

De miért nem alszol bugyiban? Nem értem. Azt mondja, ne, te pedig beviszel egy bugyit és suttyomban felveszed. Vagy felvállalod a konfliktust és úgy veszed fel, részletkérdés.

14 évesen már kicsit nagyobb dolgokat csináltam magamtól, mint annak eldöntése, hogy miben alszom... :O Bugyiban és pizsamában aludtam s alszom, próbált volna valaki hálóinget adni rám egész pici korom után, ami felcsúszik és a lábam pucéran van, nem, semmiképp.

Nem vagy kisbaba, valamennyire állj ki magadért, azért is, hogy lássák, hogy nem gyalogolhatnak át a személyes jogaid körébe tartozó dolgokon...

A gardróbba is elmentem volna bugyiért reggel, akármennyire is nincs idő. Vannak fontos dolgok és ez fél perc. Inkább késnék a suliból, a bugyi nekem sokkal fontosabb.

De amúgyis a saját szobámban lennének a fehérneműim. Ha más nem, egy váltásnyi.

2018. máj. 1. 19:45
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
A lányom 11 éves, évek óta egyedül választja ki a ruháit, hogy mit akar felvenni, gyakorlatilag iskolás kora óta, de már előtte is inkább együtt választottunk, nem én erőltettem rá. Maximum ha az időjáráshoz képest lengén öltözik, meg szoktam kérni, hogy vegyen / vigyen még egy kardigánt. Éjszaka is ő választja meg, hogy pizsamában vagy hálóingben akar-e aludni, hálóinghez mindig bugyit is visel. Szerintem egy jó minőségű pamut bugyiban ugyanúgy szellőzik, aminek szellőznie kell. Győzd meg anyukádat, hogy ennyi idősen már minden ember magának választja a ruháját, ne hozzon téged ilyen kellemetlen helyzetbe!
2018. máj. 1. 20:04
 8/12 anonim ***** válasza:
27%
Abban aludj, amiben jólesik, de azért gondold meg és olvass utána, hogy miért egészségesebb bugyi nélkül aludni (főleg akkor, ha esetleg te is olyan vagy, hogy nap közben állandóan betétet használsz akkor is, amikor nem is menstruálsz - hallottam már ilyet).
2018. máj. 1. 20:08
 9/12 anonim ***** válasza:
79%

Meg szép hogy van ilyen utolsó...ha valakinek folyása van, ami nem minden esetben kóros, hanem normalis és szükségét érzi, hogy tisztasági (nem egészségügyi) betétet hord.

De egyébként kérdező nem normális, hogy ennyire beleszól az öltözködésedbe..

2018. máj. 1. 20:15
 10/12 anonim ***** válasza:
49%

"elaludtam és gyorsan kellett öltözni, ... és megkértem hozzon nekem valamit és sietnünk kellett meg veszekedett is hogy igyekezzek meg ilyenek és bugyit nem hozott be és sietni kellett és felvettem úgy a nadrágot, hogy ne veszekedjen tovább"

Tehát nem ő mondta, hogy ne vegyél fel bugyit, úgyhogy ezt most kár volt idehozni.

2018. máj. 1. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!