Az normális ha anyukám mondja meg miben aludjak vagy mit vegyek fel,14 éves lány vagyok?
14 éves vagyok és anyukám nem engedi, hogy úgy öltözzek ahogy szeretnék. A múlt héten ez miatt nagyon összevesztünk. Mert hálóingben kell aludnom bugyi nélkül mert szerinte az az egészséges és azt mondja ő is úgy alszik. De én nem érzem jól magam úgy de ő nem érti meg. A múlt héten elaludtam és gyorsan kellett öltözni, a ruhák meg az ő szobája melletti gardrób szekrénybe vannak és megkértem hozzon nekem valamit és sietnünk kellett meg veszekedett is hogy igyekezzek meg ilyenek és bugyit nem hozott be és sietni kellett és felvettem úgy a nadrágot, hogy ne veszekedjen tovább, de egész nap rosszul éreztem magam.
Mikortól döntheti el valaki, hogy miben alszik ( azt mondja ha beteg leszek neki csinálom a problémát) és hogy mit vesz fel.
De miért nem alszol bugyiban? Nem értem. Azt mondja, ne, te pedig beviszel egy bugyit és suttyomban felveszed. Vagy felvállalod a konfliktust és úgy veszed fel, részletkérdés.
14 évesen már kicsit nagyobb dolgokat csináltam magamtól, mint annak eldöntése, hogy miben alszom... :O Bugyiban és pizsamában aludtam s alszom, próbált volna valaki hálóinget adni rám egész pici korom után, ami felcsúszik és a lábam pucéran van, nem, semmiképp.
Nem vagy kisbaba, valamennyire állj ki magadért, azért is, hogy lássák, hogy nem gyalogolhatnak át a személyes jogaid körébe tartozó dolgokon...
A gardróbba is elmentem volna bugyiért reggel, akármennyire is nincs idő. Vannak fontos dolgok és ez fél perc. Inkább késnék a suliból, a bugyi nekem sokkal fontosabb.
De amúgyis a saját szobámban lennének a fehérneműim. Ha más nem, egy váltásnyi.
Meg szép hogy van ilyen utolsó...ha valakinek folyása van, ami nem minden esetben kóros, hanem normalis és szükségét érzi, hogy tisztasági (nem egészségügyi) betétet hord.
De egyébként kérdező nem normális, hogy ennyire beleszól az öltözködésedbe..
"elaludtam és gyorsan kellett öltözni, ... és megkértem hozzon nekem valamit és sietnünk kellett meg veszekedett is hogy igyekezzek meg ilyenek és bugyit nem hozott be és sietni kellett és felvettem úgy a nadrágot, hogy ne veszekedjen tovább"
Tehát nem ő mondta, hogy ne vegyél fel bugyit, úgyhogy ezt most kár volt idehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!