Sajnálnám, mert ebben az országban kva nehéz élete lesz.
2018. ápr. 27. 13:44
12/29 anonim válasza:
Ha testvérem gyerekéről derülne ki, akkor azt mondanám, hogy ezzel semmi baj a mai világban, meg tolerancia, blabla...
Ha a sajátomról az már fájna. Nem vagyok vallásos, abban hiszek, hogy az ember az utódai génjeiben, emlékeiben maradhat valamennyire fenn. (Mi is megemlegetjük gyakran még dédszülőket is, látunk gyerekekben olyan külső, belső tulajdonságokat, amik nagyszülőkre emlékeztetnek.
2018. ápr. 27. 14:08
13/29 anonim válasza:
Nem valtozna a velemenyem roluk, akkor is a gyerekeim lesznek ha melegek lennenek. Elobb ijednek meg attol hogy rossz/veszelyes emberrel lennenek egyutt. Az hogy melyik nemhez vonzodnak majd (meg picik) semmiben nem fogja befolyasolni az irantuk erzett hatartalan szeretetemet.
2018. ápr. 27. 14:22
14/29 Melcsike91 válasza:
Elfogadnam, hiszen nagy batorsag kell ahhoz, hogy bevallja a csaladnak. Tamogatnam amiben csak tudom hiszen az en gyerekem, (rokonom). Sokkal rosszabb dolog is van ennel az eletben.
2018. ápr. 27. 15:11
15/29 anonim válasza:
Várandós vagyok a fiammal. Az apukájával már most megbeszéltük, hogy nincs semmi, ha homoszexuális vagy transzszexuális. Ugyanígy rokonról se gondolnék semmi rosszat. A haja színe fölött se szoktam lamentálni.
2018. ápr. 27. 15:36
16/29 anonim válasza:
Milliosuuor fel lett téve eh a kérdés. Engem nem zavarna, konkrétan nem érdekel senki szexuális élete. Nem, a gyerekemé sem azon túl, hogy ne túl korán kezdje és hogy felelossegteljes legyen
2018. ápr. 27. 15:39
17/29 anonim válasza:
#12-es, azt elfelejted, hogy a testvered gyereke genje kozelebb all hozzad, mint a dednagymamade? Szoval, gyereked is homo lehet, csak ugy mint pl. az esetleges unokaocsed/hugod.
2018. ápr. 27. 16:12
18/29 anonim válasza:
A homoszexuálisba beletartozik a leszbikus is. Egyébként. Nem két külön dolog.
És semmit nem szólnék. Támogatnám, ha hetero, leszbikus, meleg, biszex, transz, aszex, demiszex, whatever lenne belőle. Legyen boldog, ez a lényeg.
2018. ápr. 27. 16:22
19/29 anonim válasza:
Nem hinném hogy bármi is változna az érzéseimben. Természetesen olyannak szeretném, ahogy van.nem tudnám úgy felfogni, hogy tegyük fel 17 évig minden rendben,és egy ilyen bejelentés után már nem érezném a gyerekemnek.az perzse egy normális reakció a szülőtől, ha először nem akarja elfogadni. Ez az állapot egy életen keresztül végig kíséri.
Amúgy van két meleg munkatársam, és nagyon rendesek mindenkivel. Sőt talán egymással is sokkal normálisabbak mint a heterók.
2018. ápr. 27. 16:42
20/29 anonim válasza:
Az én véleményemet soha nem a szexuális hovatartozás, a bőrszín, vagy a született testi adottságok határozzák meg, mivel ezekről sosem tehet az ember. Az én véleményemet az egyén viselkedése és tettei határozzák meg, hiszen azokat tudatosan alakítja. Ennek értelmében tehát a véleményem nem változna az illetőről. Azt kívánnám, hogy találja meg azt az embert, akivel szeretik egymást és legyenek nagyon boldogok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!