Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lenne a véleményetek, ha...

Mi lenne a véleményetek, ha kiderülne a gyereketektől, hogy homoszexuális vagy leszbikus lenne?

Figyelt kérdés
Ha egy közeli rokonról derülne ez ki, akkor róla mit gondolnátok?

2018. ápr. 27. 12:03
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
91%
Megpróbálnám elfogadni. Nem tagadom, először biztos nehéz lenne, de igyekeznék ugyanúgy hozzáállni, mint bárki máshoz. Ha nem tudom elfogadni, akkor nem lesz kapcsolatunk, ami nem jó, úgyhogy biztosan igyekeznék. :)
2018. ápr. 27. 12:06
 2/29 anonim ***** válasza:
96%

Semmit.

Eljen úgy ahogy jó neki.

Nem neznem le, es nem is bantanam.

Azzal ugyis csak elloknem magamtol,

2018. ápr. 27. 12:08
 3/29 anonim ***** válasza:
90%
Nem változna semmi. Unokatesom is az,10 éve él a párjával 28 F én 35 N,fiam van,ha meleg lesz támogatom,h boldog legyen,kiegyensúlyozott. Nálunk a családban az számit hogy ki milyen ember, nem a hajszin, bőrszin,nemi identitás.
2018. ápr. 27. 12:09
 4/29 anonim ***** válasza:
90%

Semmit.

Attól még a gyerekem maradna.

Támogatnám ne sérüljön lelkileg.

Segítenék neki,hogy elfogadja magát és megélje a vágyait egy normális pár társ oldalán.

A boldogság mindenkinek megjár szexualitásától függetlenül és a szerető támogató közeg is.

Egy anya :)

2018. ápr. 27. 12:26
 5/29 anonim ***** válasza:
86%

Kissé sajnálnám, mert mifelénk azért nincs könnyű dolguk.

Véleményem? Mi lenne? Ez nem egy olyan dolog, amiről ők tehetnek, vagy változtathatnának rajta. És miért is kellene? Nem okoznak kárt senkinek.

2018. ápr. 27. 12:29
 6/29 anonim ***** válasza:
93%
Mit gondolnék? Semmit, sok boldogságot kívánnék neki, remélném hogy szerető társra fog találni valakiben. Abszolút semmi jelentősége hogy férfit vagy nőt szeret-e valaki.
2018. ápr. 27. 12:33
 7/29 anonim ***** válasza:
93%

A (felnőtt) gyerek vagyok. Anyám és a testvéreim (mind idősebbek, családjuk is van már) jól fogadták, semmi kivetnivalójuk nem volt. Örülnek, hogy boldog vagyok egy rendes emberrel, és a páromat is szeretettel fogadták.

Apámnak már nem tudtam bemutatni a barátnőmet, meghalt tavaly ősszel, de biztos vagyok benne, hogy ő is így reagált volna.

2018. ápr. 27. 12:34
 8/29 anonim ***** válasza:
87%
Az attól függ, hogyan és milyen körülmények közt derül ki. Ha például titkolni próbálná előttem, és később véletlenül vagy mástól tudnám meg, elgondolkodnék, mit rontottam el, hogy a saját gyerekem nem bízik bennem ennyire.
2018. ápr. 27. 13:21
 9/29 anonim ***** válasza:
83%

Aggódnék érte, mert nehéz lesz az élete. Nehezebb ismerkedni is talán, rengetegen elutasítóak, szóval titkolóznia kell, ami megmérgezi a kapcsolatokat. Az állam sem támogatja az egynemű párokat, nem lehetne saját családja, ami tök szomorú.

És ott vannak a szélsőségesek, akik akár az életére is törhetnek emiatt.

A szexuális része nem érdekel, akkor se ha hetero meg akkor se ha homo.

2018. ápr. 27. 13:36
 10/29 anonim ***** válasza:
78%
Nem jobban mint a heteroszexuálisok, utolsó.
2018. ápr. 27. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!