Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is utalgat az anyja...

Másnak is utalgat az anyja arra, hogy ne legyen leszbikus, mert nem fogadná el? Mit kezdjek vele? 15l

Figyelt kérdés

Körülbelül 12 éves korom óta hallgatom, hogy milyen személlyel kéne összejönnöm. Anyu álltalában elmondja a tipikus "rossz benyomás" külsőségeket, amit ha meglát meg sem lenne hajlandó ismerni a fiút. Ez viszont az úgymond legkevesebb, de a végére odateszi, hogy "És ne lány legyen" dolgot. Amúgy még nem volt olyan kapcsolatom, ami nem másfélnap harmadikba, vagy plüssállat homokbaása oviba vagy hasonlók.

Csak ebbe a nem lány dologban egy probléma hibázik. Ovis koromban lányba is voltam "szerelmes" ha mondhatjuk így és elég régóta óta ugyan úgy megnézem a lányokat is a srácokon kívűl. És több, mint három éve körvonalazódott, hogy eléggé valószínű, hogy biszexuális vagyok. Pláne, hogy amúgy totálisan belezúgtam egy lányba, de ezt senki nem tudja. A biszexuális dolgot maximum csak sejthetik.

Mit kezdjek a helyzettel? Mit csináljak, ha megint random elkezdi a monológját? 15l

2017. dec. 23. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
!!!Szerintem!!! Ha legkozelebb megint elkezdi,akkor nyugodtan mond meg neki hogy marpedig biszexualis vagy. Valoszinuleg ez pont az anyukad hibajabol alakult igy ki nalad. "A tiltott gyumolcs a legedesebb"
2017. dec. 23. 20:04
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Ma van a rossz anyák napja kérdés dömping?

Semmit ne tegyél, csak bólogass, felesleges előre bepörgetned.

2017. dec. 23. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:
13%
12 évesen körvonalazódott, hogy biszexuális vagy? Aha... Biztosan.
2017. dec. 23. 20:08
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Mondd azt neki, hogy szívesen meghallgatod újra, ha szeretné, de nem fontos újra elmondania, hiszen már pontosan ismered a véleményét. Anyukád vérmérsékletétől függően még hozzáteheted, hogy felnőttként majd a saját szakálladra és a saját elképzeléseid szerint fogsz dönteni, és nem fogsz csak amiatt nagyobb súlyt adni az ő véleményének, ha többször ismerteti.

Az, hogy most a lányokat is megnézed, vagy a lányok is tetszenek, még nem jelenti azt, hogy felnőttként biszex leszel, mert a legtöbb kislány életében van ilyen periódus. De ha az leszel, az sem baj.

2017. dec. 23. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg ne mondj semmit. Én is biszexuális vagyok, és nagyon sokszor végighallgattam ezt a marhaságát anyunak. Megpróbáltam elmondani neki, de nem is vette tudomásul. Lerázta valami "majd elmúlik" jellegű szöveggel, amin jól összevesztünk.

Utána inkább csak csöndben hallgattam, bólogattam, de nem figyeltem rá oda. Jelentéktelen lett a véleménye ebben a kérdésben.

Azóta lett barátom, továbbra is biszex vagyok, de nem jön fel a téma. Elfogadtam hogy anyut ebbe a részébe az életemnek sose avathatom be. Minden más téren jóban vagyunk. Vannak szülők akiknél ez így van.

Majd ha lesz tartós kapcsolatod egy lánnyal, olyan akivel le akarod élni az életed, bemutatni otthon, összeköltözni, komoly jövőt tervezni, nem csak tetszik meg járogattok, akkor közlöd velük. Vagy elfogadnak, vagy nem, és onnantól eldöntheted hogy milyen kapcsolatot tartasz fenn a családoddal a jövőben.

2017. dec. 23. 20:28
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

hármas, te a nem identitásodat szigorúan 18. életévedet betöltve ismerted meg, hiszen addig ugye lehetetlen, mert jogilag gyerek voltál, igaz?

azóta persze mindentudó is lettél, ez elég szuper

2017. dec. 23. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:
"Anya! Szerelmes vagyok az Eszterbe!"...meglájuk mit lép:)
2017. dec. 24. 08:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, bennem is 12 éves korom körül realizálódott, hogy biszex vagyok. Semmi sem változott a mai napig. :) 22/L
2017. dec. 27. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!