Vannak itt olyan mára felnőtt emberek, akiket egynemű párok neveltek?
Majd 20 év múlva megmondom, ha még hallani fogok az illetőkről akkor.
Szerintem az ilyen családban felnövő gyerekek valszeg iskolában biztos hallgatni fogják másoktól ezt a dolgot. És a szülői minta is hiányozni fog. De egy nevelőotthonnál biztosan jobb.
" És a szülői minta is hiányozni fog"
Ez kifejezetten előnyös is lehet, amilyen mintát lát sok gyerek.
Én még csak 16 vagyok, szóval nem biztos, hogy jó vagyok a kérdésre de hátha xD
Apukámmal meg a barátjával élek már 5 éve. Anyám alkoholista. Nem, nem hiányzik a mintája. Láttam a mintájából eleget.
Amúgy tényleg nem volt minden mesecsodás, pláne az elején, azért nekem nem volt könnyű beleszokni a szituba, meg elég rosszul éreztem magam, hogy ezt dobta az élet, hogy egy alkoholista meg a homokosok között választhatok xD De végül is nem bántam meg. Amúgy jó fejek, szóval végül is jól elvagyunk, néha veszekszünk ilyenek xD De sztem azt mindenhol...
Szexuális orientáció hát a csajok érdekelnek. Gondolom elfogadnák azt is, ha meleg lennék, de nem vagyok az xD Párkapcsolatom most nincs, hogy boldog ember lesz-e belőlem azt nem tudom de igyekszek xD
Suliban/haverokkal nem volt annyira gáz, kb. egy hétig volt nagy szám a dolog, aztán megszokták. Néha még poénkodnak rajta. Néha én is poénkodok rajta xD De úgy igazából szerintem senkit nem érdekel.
Nem tudom még mit írhatnék :/
16f
#7-es,
Nagyon jol leirtad a helyzeted, koszonom az oszinteseged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!