Vannak itt olyan mára felnőtt emberek, akiket egynemű párok neveltek?
Figyelt kérdés
Érdekelne milyen volt felnőni, velük, miket tapasztaltatok? Nem hiányzott-e az egyik szülő mintája? Hogyan alakult a további életetek? Szexuális orientáció, párkapcsolat, Tartós jól működő házasságban élő, gyermeket nevelő boldog ember lett-e belőletek?köszönöm, ha írtok.2017. dec. 16. 07:39
21/24 anonim válasza:
17, akkor az özvegy vagy elvált nő ne nevelje fel egyedül a fiát, vagy az egyedülálló férfi a lányát? Engem nő létemre Anyám nevel, apám nem is ismerem, s van valami abban, amit mondasz, én is restelltem elmondani megmondani még anyámnak is, amikor először megjött a havibajom. De ismerek olyan lányt, akit az apja nevelt és jóval talpraesettebb, mint Én. Ismétlem, Én semmi kivetnivalót nem találok abban, hogy melegek fogadjanak örökbe gyereket. Férfi és női mintát pedig tömkelegével lehet látni. Mindenki eldöntheti, milyen szeretne és milyen nem szeretne lenni, illetve milyen párt képzel el magának.
22/24 anonim válasza:
Engem például apu és barátja nevelt fel miután apu korán meghalt.
Úgy érzem bizonyos szempontból mázlista (fiú) gyermekük vagyok hiszen megtanultam az élethez mindent hogy sikeres és boldog ember legyek. A komolyabb párkapcsolat még nem rajtam múló tényező, csak nem találtam még meg csak olyanokat akik lehúztak.
23/24 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy ne neveljék, azt mondtam, hogy kell egy "bizalmas" a gyereknek mindkét nemből, aki idősebb és tapasztaltabb, és aki nem feltétlenül a szülő. És NEM, nem mondtam, hogy egy kamaszlány/kamaszfiú nem tud megnyílni az apjának/anyjának, viszont arra is fel kell készülnie egy azonos nemű szülőpárnak/egyedülálló szülőnek, hogy a gyereknek talán szüksége lesz valakire a saját neméből.
24/24 anonim válasza:
Azt alapvetően tamogatom,hogy homo párok örökbefogadhassanak,de egy gyereknek kell az azonos és az ellenkező nemből is példa.
Anyum,Apum együtt van,békében,szeretetben nevelnak engem és az öcsémet. Jó a kapcsolatom az apukámmal,de eszembe se jutna az intim dolgaimról beszélgetni vele. Ez a jog pedig minden gyereknek jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!