Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért engem vádol a férjem,...

Miért engem vádol a férjem, hogy a lányunk leszbikus lett?

Figyelt kérdés
Olyan szörnyű, hogy engem vádol azért, hogy ráhagytam a dolgot a lányunkra, pedig ez nem igaz. Én elfogadtam, tudom hogy ezen nem tudok változtatni, ha fejem tetejére állok, akkor sem. Ezt nem érti meg a férjem. Azzal vádol, hogy én csináltam belőle leszbikust, de TELJESEN KÉPTELENSÉG! Annyira rossz, ez a kapcsolatunkra is kihat. A vádaskodás, de sokszor azt veszem észre, hogy a férjem sincs teljesen tisztában önmagával, ezért támad. Mi tévő legyek? Nem akarom veszni a kapcsolatunkat. Abban bízok, hogy hozzászokik a helyzethez, hogy a lánya más, és hogy felvállaltan. Ez ÓRIÁSI dolog! Először nekem, az anyának. Mindig írigyelte tőlem, hogy sokkal bizalmasabb a lányom között a kapcsolat, mint közte.
2017. febr. 8. 07:59
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
89%

A férjed idióta, ezért. Ha lenne egy csepp esze, nem mondana olyat, hogy valaki azért lesz leszbikus, mert ráhagyják.

Ne haragudj, de én egy ilyen emberrel nem tudnám elképzelni a további életemet.

2017. febr. 8. 08:15
 2/38 anonim ***** válasza:
75%
Ma már elfogadott a leszbikusság, főleg a fiatalok körében. A férjednek érdemes lenne informálódnia, mielőtt ítéltet mond.
2017. febr. 8. 08:35
 3/38 anonim ***** válasza:
40%
Hatalmasat csalodott, egyszerre merges es szomoru, bunbakot keres. El fog mulni, bele fog torodni, csak ido kell neki.
2017. febr. 8. 08:35
 4/38 anonim ***** válasza:
68%

Hármas, mit csalódott? A gyereke nem ölt meg senkit, a szexuális irányultságát pedig nem befolyásolhatja.

Egyébként én nem tudnék együtt élni egy ilyen emberrel a továbbiakban.

2017. febr. 8. 09:02
 5/38 anonim ***** válasza:
91%

Elsővel értek egyet. Nevetséges a férjed gondolkodása is, az meg pláne, hogy téged okol érte. Inkább állj ki a lányodért, ha már a férjed ennyire képtelen csak elfogadni is a tényt. A mai világban nem meglepő ha valaki meleg, régen is volt erre példa csak nem volt ennyi média. Dalitól kezdve egy csomó híres ember meleg volt, az állatvilágban is mindenhol megtalálható az azonos nemhez való vonzódás. A görögök, rómaiak csoportosan háltak egymással...

Mikor egyik barátom bevallotta az apjának, hogy meleg, ő annyit mondott: nem számít fiam, az a lényeg, hogy boldog legyél. Szerintem ez a normális felfogás.

2017. febr. 8. 09:50
 6/38 A kérdező kommentje:
Igen, ki fogok állni a lányom mellett. Meg még sok mindenben, amiben a férjem állandóan letorkol. Hát ilyen nagy probléma, hogy most inkább a lányokhoz vonzódik? Nekem az a fontos, hogy boldog legyen, és azt vettem észre, hogy a párjával együtt boldogok. Ez nem tudom miért fáj a férjemnek?
2017. febr. 8. 10:00
 7/38 anonim ***** válasza:
83%

Amióta emberiség van létezik ez a dolog, a száma is ennyi volt, sőt talán több is, inkább szerintem ma vannak kevesebben. Egyszerűen az idióta életfelfogás meg a média ferdítette el az emberekben az egészet.

A szülő a neveléssel csak egy minimálisat határoz meg a gyerek életében, a többit saját maga határozza meg. A szexualitást meg pláne. Megérthetné a férjed...

2017. febr. 8. 10:00
 8/38 anonim ***** válasza:
10%
Attól, hogy elfogadnak valamit, még nem biztos, hogy normális. Lassan már az lesz szégyen, ha valaki heteró. Elfajult, aberált világ lett. A férjednek abban igaza van, hogy nem örül neki. Mi öröm van abban, hogy nem lesz unokája és a lánya beteges kapcsolatot ápol.
2017. febr. 8. 10:13
 9/38 anonim ***** válasza:
30%

Azert csalodott (nem tudom hanyas kerdezte), mert termeszetesen MINDEN szulonek az a normalus es termeszetes, hogy gyereke majd meghazasodik, gyereket tervez, stb stb. Aztan ha kiderul hogy hoppa megsem az csalodas, ennyi. Nekem nincs bajom a massaggal, barati koromben is van leszbikus es meleg is, de atto meg ha a fuam elem allna hogy pasija van, igenis csalodnek mert tudom hogy nem lesz konnyu elete.

Csalodas erzese termeszetes erzes egy szulotol, ezt alszentseg letagadni. Egy apukanak plane, aki boldognak akarna tudni az imadott lanyat. Es megtudja hogy nem lesz az. Mert a tarsadalom nem eleg nyitott, nem lehet hazassaga, sajat gyermeke, csak igen kacufantos utakon.

Alszentseg helyett gondold magad egy edesapa helyebe.

Leszbikus baratnomek evek ota szenvednek mert itthon nem hazasodhatnak ossze, gyermekuk nem lehet csak egy-ket kis csalassal (titkoljak higy elettarsak), szoval nem, nem akarom ilyen boldogtalannak latni a gyerekemet :(

2017. febr. 8. 10:15
 10/38 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó, ez mégis mitől beteges? Te vagy a beteges. Semmi hátránya nem származik belőle. Boldog. Én nem vagyok meleg, de még mégsem nem anyáéknak unokája, mert nem akarok gyereket... EZ ennyi.
2017. febr. 8. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!