Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan fogadjam el, hogy a...

Hogyan fogadjam el, hogy a lányom leszbikus?

Figyelt kérdés
2 napja mondta el hogy a lányokat szereti. 17 ėves.Nagyon fáj a dolog probálom megėrteni. Hogyan csináljam??
2016. nov. 22. 17:39
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
88%
Értékeld, hogy őszinte, és ne legyél távolságtartó vele egy olyan dologért, amiről nem tehet.
2016. nov. 22. 17:44
 2/39 anonim ***** válasza:
70%

*leszbikus.

Egyedüli gyerek? Olyankor talán nehéz feldolgozni, bár én nem értem, miért olyan fontos, hogy ne örökbefogadott gyerek legyen. De ne sértsd meg, ne kiabálj vele. Beszélgessetek.

2016. nov. 22. 17:44
 3/39 anonim ***** válasza:
20%
#2 van mesterséges megtermékenyítés, spermabank is. Mint pl abban a Brooke Shields-es filmben, ahol 2 nő gyereket akart.
2016. nov. 22. 17:47
 4/39 A kérdező kommentje:
Probálok vele beszėlgetni. Nem kiabáltunk. Nagyon fėltjük. Van testvėre 8 ėves kislány.
2016. nov. 22. 17:48
 5/39 thuesday válasza:
67%

Nem kell aggódni rajta, teljesen felesleges. Ilyen korban alakulnak ki az ilyen nézetek, de ezek nem 100% biztosak, sõt soha nem lesznek azok.

Nem tudni, hogy a lánya melyik lesz, de nem szabad erõltetni azt, amit nem akar. Ha családban is gondolkodik(mivel a felvállalás már elég komoly dolgokra utal) az örökbefogadás gyönyörû dolog. Ez semmilyen esetben sem tragédia ezért nem is kell úgy felfogni.

17L

2016. nov. 22. 17:48
 6/39 A kérdező kommentje:
Nagyon összetörtem előtte nem mutatom. Nem akarom ,hogy fájjon neki az is . De egyenlőre nem tudom a helyzetet kezelni . Remėlem az idő megoldja.
2016. nov. 22. 17:51
 7/39 anonim ***** válasza:
78%
Részletkérdés. Mennyivel jobb lenne elfogadni, hogy gyógyíthatatlan beteg és meg fog halni?
2016. nov. 22. 17:53
 8/39 anonim ***** válasza:
82%

Helyesen: egyelőre

A lányod, ennyi a lényeg. A nemi identitásának nem volna szabad számítania neked.

2016. nov. 22. 17:55
 9/39 anonim ***** válasza:
86%
Sehogy, ne erőltesd. Az elfogadás nem olyan, hogy csettintésre megtörténik. Beszélgess vele, támogasd, ne korlátozd és majd idővel megszokod a gondolatot. Most még friss, teljesen normális, hogy kattogsz rajta.
2016. nov. 22. 17:55
 10/39 anonim ***** válasza:
18%

Nyugi! Ez náluk most nagy divat. Majd elmúlik.

Amúgy ha fiú csinálná, rögtön leb. ziznák.

Viszont a lányok csupán "kísérleteznek".

2016. nov. 22. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!