Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ne fogadjam el az apámtól az...

Ne fogadjam el az apámtól az autót?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak 5 éves koromban, azóta ritkán látogatott az apám, illetve 12 éves koromtól 18ig nem is láttam. 1 éve keresett meg. Eleinte nem akartam vele találkozni, de végül normalizálódott a kapcsolat. Ami azt jelenti, hogy kéthetente náluk ebédelek. Pènzt eddig nem adott a gyerektartáson felül. Most felajánlotta, hogy vesz egy kocsit. Tudja, hogy szükségem lenne rá, vagyis megkönnyítené az életem. Nem drága autó 400 körüli.

Anyukám nem akarja, hogy elfogadjam. Azt mondja már így is bántó a mostohaapámnak, hogy találkozgatok apàmmal. Ő ezt amúgy sosem mondta, tudhatja, hogy rá is apaként tekintek. De örülök, hogy az igazival is jó a viszony. Egyiket sem akarom megbántani. Nem hinném, hogy megvenni akar

2016. máj. 17. 19:11
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Felnőtt vagy, tégy belátásod szerint. Szerintem fogadd el, anyudnak is meg nevelőapudnak is mond meg, hogy szeretnél kialakítani egy jó viszonyt... Főleg, hogy apud ennyire teper, hogy sok idő után kéthetente találkoztok. Valahol el kell kezdeni... De ne ezzel akarja apud pótolni az elvesztegetett időt.
2016. máj. 17. 19:18
 2/14 A kérdező kommentje:

Én úgy érzem őszintén közeledik, ezèrt is kezdtem el vele találkozgatni. (Az egyik lánya meghalt, utána keresett meg. Szerintem rájött, hogy még most van idő... van egy másik lánya rajtam kívül, ezért nem hiszem, hogy pótlékként kellek)

Szóval azért mert őszintének tűnik nem akarom megbántani

2016. máj. 17. 19:23
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem azért magyarázd el anyádnak, hogy ő választotta neked ezt az apát, úgyhogy vegyen vissza magából és ne okoskodjon más dolgába!
2016. máj. 17. 19:30
 4/14 A kérdező kommentje:
Ők nagyon összevesztek anno, biztos nem fogja elfogadni. Nem szól ugyan abba bele, hogy találkogatunk, de nem tetszik neki. Úgyhogy azt nem várom, hogy valaha is azt mondja, hogy rendes ember. Igaz vele nem is volt az, velem sem igazán, elhagyott, de próbálom lezárni ezt a részét
2016. máj. 17. 19:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én elfogadnám. Nem kellene sértődésnek lenni belőle, a mostohaapád attól még nem lesz kevésbé értékes ember, hogy te most elfogadtál egy kocsit, meg néha jársz ebédelni az apádhoz. A féltékenység nem vezet semmire.
2016. máj. 17. 19:43
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
én elfogadnám
2016. máj. 17. 19:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne fogadnád el? Ajándék.

A mostohaapáddal pedig beszélj erről, nehogy megbántódjon.

2016. máj. 17. 19:49
 8/14 ElekTamás88 válasza:
100%

A helyedben leülnék anyukáddal és a mostohaapukáddal is külön-külön beszélgetésre és elmondanám, hogy egyrészt szükséged van az autóra, másrészt pedig ő az igazi édesapád. Ne tiltsanak el tőle teljesen. Anyukádnál maradsz, szereted őt tiszta szívből. De az igazi apukádat nem szeretnéd eldobni. :-)

Sok sikert!

2016. máj. 17. 19:52
 9/14 $$$$$ ***** válasza:
Fogadd el.
2016. máj. 17. 20:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én elfogadnám. Már csak azért is mert , ingyen kocsi...
2016. máj. 17. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!