Ne fogadjam el az apámtól az autót?
A szüleim elváltak 5 éves koromban, azóta ritkán látogatott az apám, illetve 12 éves koromtól 18ig nem is láttam. 1 éve keresett meg. Eleinte nem akartam vele találkozni, de végül normalizálódott a kapcsolat. Ami azt jelenti, hogy kéthetente náluk ebédelek. Pènzt eddig nem adott a gyerektartáson felül. Most felajánlotta, hogy vesz egy kocsit. Tudja, hogy szükségem lenne rá, vagyis megkönnyítené az életem. Nem drága autó 400 körüli.
Anyukám nem akarja, hogy elfogadjam. Azt mondja már így is bántó a mostohaapámnak, hogy találkozgatok apàmmal. Ő ezt amúgy sosem mondta, tudhatja, hogy rá is apaként tekintek. De örülök, hogy az igazival is jó a viszony. Egyiket sem akarom megbántani. Nem hinném, hogy megvenni akar
Én úgy érzem őszintén közeledik, ezèrt is kezdtem el vele találkozgatni. (Az egyik lánya meghalt, utána keresett meg. Szerintem rájött, hogy még most van idő... van egy másik lánya rajtam kívül, ezért nem hiszem, hogy pótlékként kellek)
Szóval azért mert őszintének tűnik nem akarom megbántani
Miért ne fogadnád el? Ajándék.
A mostohaapáddal pedig beszélj erről, nehogy megbántódjon.
A helyedben leülnék anyukáddal és a mostohaapukáddal is külön-külön beszélgetésre és elmondanám, hogy egyrészt szükséged van az autóra, másrészt pedig ő az igazi édesapád. Ne tiltsanak el tőle teljesen. Anyukádnál maradsz, szereted őt tiszta szívből. De az igazi apukádat nem szeretnéd eldobni. :-)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!