Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért érzem úgy, hogy félek...

Miért érzem úgy, hogy félek az apámtól?

Figyelt kérdés

Huszonéves lány vagyok, még egyetemista, itthon élek, de amint végeztem az iskolával összeköltözünk a párommal, külfödre megyünk.

Ezt a kérdést is én tettem fel

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

Ahogy így jobban átgondoltam a dolgokat, rájöttem, hogy félek az apámtól. Soha nem bántott, nem vert meg semmi ilyesmi, mégis félek tőle. Félek az érzelmi zsarolásaitól, félek az elköltözéstől is, ugyanakkor legszívesebben már most lelépnék a francba. Nem merek vele szembeszállni. És nem tudom, hogy ez mitől alakult ki bennem.

2016. máj. 15. 14:51
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és azt még kifelejtettem, hogy egyszerűen nem merem neki megmondani, hogy esküvőt is tervezünk a párommal, mert mindig azt mondogatta nekem, hogy az esküvő hülyeség, nem éri meg, úgyis válás lesz a vége, stb.
2016. máj. 15. 15:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Neked kell rájönni, mi ennek az oka, de valószínűleg érzelmileg túlzottan függsz tőle. Talán azt gondolod, ha nem az ő elvárásai szerint élsz, nem fog többé szeretni.....

Az érzelmi zsarolás is bántás, csak nem fizikailag.

2016. máj. 15. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!