Úgy érzem, felesleges vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hárman vagyunk testvérek. Mindannyiunk lány. De anyám és apám velük úgy bánik, mintha ők lennének a hercegnok. Anyám reggelente nekik mindig jó reggelt kíván, de amikor nekem bejön szólni, nem mondja azt hogy jó reggelt, hanem már kiabál velem.. Van, hogy ételt is alig akar adni.. Őket istenitik, engem pedig mindig bantanaknak.. Úgy érzem, hogy felesleges vagyok ebben a családban.. Már többször próbálkoztam öngyilkos is lenni, de nem mertem megtenni.. Mit tehetnék?2016. ápr. 16. 09:05
1/6 anonim válasza:
Kihagytad a lényeget...
Hogyan jutottatok idáig, hogy neked már nem is köszönnek, meg enni se adnak? Hm?
2/6 anonim válasza:
Nem értem a mai fiatalokat minden miatt öngyilkosok akarnak lenni nem az hogy beszélek a szülőkkel hogy szarul esik amit csinálnak ,és lehet észre vennék magukat de könnyebb a sajnáltatást választani ..Lehet hogy csak kimerültek a sok munka miatt és amiatt olyanok veled nem direkt csinálják, nálunk is volt olyan hogy anyum báttyámnak kedvesen köszönt meg neki meg csinálta akajáját nekem meg nem mert látta hogy szívesen meg csináltam magamnak de amikor szóltam neki hogy jól esne néha nekem is segítene bocsánatot kért és segített meg tudta hogy apás vagyok és tudta hogy pl én apummal fogok enni ő hiába szedett volna magának meg tesómnak meg még nekem is én ott hagytam volna amíg apum nem jön , de nektek fiatalok már nem megy a megbeszélés , meg tesmnak köszönt reggel hogy jó reggelt mert ő felébredt mire anyum ment dolgozni én meg mindig úgy csináltam mintha aludnék pedig tudtam hogy kelni kell mert lekésem a buszt és velem is kiabált a második szólásnál hogy kelljek fel , de ha akkor se keltem fel akkor rámcsapta az ajtót és hagyta hogy lekésem a buszt és lekésem az első órát mert akkor a tanárok is ugy mond piszkáltak , és rájttem hogy ha anyum kelt akkor kelnem kel és egy idő tán már kedvesen keltett .. Meg sokszor elvárjátok ti hogy szépen beszéljenek veletek de ti úgy beszéltek a szülőkkel hogy más a kutyájával se..
3/6 anonim válasza:
Én sem értem.Valami okuk biztos van.Rosszul tanulsz,lázadozó kamasz vagy,előbb ülsz le a net elé,minthogy velük beszélj.Szokásos tini picsogás.
4/6 anonim válasza:
több oka is lehet. Mióta van ez?
5/6 anonim válasza:
Tedd magad hasznossá!
Nem érzed majd úgy, hogy felesleges vagy. Sőt mások is észreveszik hogy jó ha ott vagy.
6/6 anonim válasza:
a dapis családtagokat hoszú távon nehéz elviselni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!