Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is álmodoztok ilyesmiről? Csak én érzem azt, hogy felesleges ilyenről álmodozni, mert ugyse fog beteljesülni?
Arra vágyom, hogy azzal a bizonyos fiúval beszélgessek, aki tetszik nekem.
A legjobban annak örülnék, ha bálon észrevenne és odajönne hozzám beszélgetni.
Más is álmodozik ilyesmiről? :)
Ti mennyire hisztek még abban, hogy valóra is válik?
Mindenki almodozik :D
De az almok maguktol nem fognak megvalosulni. Tudom, hogy az embernek sokszor nincs batorsaga, de jobb odamenni mint utana evekig azon gondolkozni, hogy "mi lett volna ha...."
Probald meg lassan. Eloszor csak menj a kozelebe, ulj le a kornyeken, ilyesmi. Igazabol barmirol lehet beszelni. Egy apro megjegyzest teszel valamire : ha te i szimpatikus vagy neki akkor ugyis reagalni fog ra; ha meg csak nez rad akkor legalabb kiabrandulsz belole :D Persze ez nagyon meredeken hangzik, es mondani konnyu- de sokkal konyebb nem csinalni semmit, csak ulni es varni. Es sokkal rosszabb is ;D
Az ember képtelen megjósolni,megálmodni a jövőt,hacsak nem hisz benne annyira,hogy azt be is teljesítse.
Az álmok a vágyakról,problémáink más utakon való megoldásáról szólnak.Éppúgy agyunk tevékenysége,mint nappali gondolataink,csak egy kicsit zabolátlanabbak.
Gyakran álmodozok, de eddig nem teljesültek a vágyaim.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!