Hogyan fogadjam el, hogy a lányom leszbikus?
Rémisztő, hogy még mindig vannak a mai világban, akik azt hiszik neveltetés kérdése a szexuális orientáció.
Semmi köze az anyai képességeidnek (vagy azok hiányának) ahhoz, hogy a lányod leszbikus.
A legtöbb szülő ott rontja el, hogy másokra akarja erőltetni a saját akaratát és mindig magából indulva ítéli meg a helyzetet. Ez komoly nézeteltéréseket és családon belüli vitákat eredményezhet aminek az lesz a következménye, hogy a gyerek eltávolodik a szülőtől, nem lesz vele őszinte, rossz esetben meg is utálja.
Örülj annak, hogy nem a testével keresi a pénzt, nem kábítószerezik vagy csinál más, valóban rossz dolgot. Az hogy neki ez az identitása, azt el kell fogadni. Vannak ennél sokkal rosszabb helyzetek, amikor valakinek különféle beteg perverziói vagy aberrációi vannak (nem mondok példákat, gondolom egyértelmű hogy mire gondolok). Inkább örülj annak hogy őszinte volt hozzád és próbáld meg nem elítélni őt, hanem elfogadni olyannak, amilyen.
#21-es, kepzeld, elofordul, h neveltetes kerdese az, h vki homoszexualis/leszbikus lesz. Tobbnyire egy agressziv es elnyomo szulo mellett. Nem artana egy kis pszichologiat olvasni...
Kedves Kerdezo! Megertem a fajdalmadat. Nalunk is tobb meleg/leszbikus van a csaladban. Mast nem tudsz, csak elfogadni, hiszen a gyereked. En sem orulnek, ha a lanyom bejelentene, h leszbikus, de el tudnam fogadni, hiszen a lanyom, es ha ez teszi boldogga, akkor ez van. Amit tenni tudsz, az annyi, h olvasol a temarol es beszelgetsz a lanyoddal minel tobbet es megprobalod termeszetesen kezelni a helyzetet.
És mi hogyan fogadjuk el, te heteró vagy?
Válasz ugyanaz. Ezen nincs mit el és nem elfogadni.
Kerdezo hidd el ossze sem lehet hasonlitani azzal pl. ha drogos a gyereked vagy esetleg mar nem is el.
Szazszor inkabb legyen valaki homosexualis es egeszseges, boldog ember a sajat nemevel mint amit fent leirtam neked.
Higgy nekem tudom mit beszelek;-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!