Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan fogadjam el, hogy a...

Hogyan fogadjam el, hogy a lányom leszbikus?

Figyelt kérdés
2 napja mondta el hogy a lányokat szereti. 17 ėves.Nagyon fáj a dolog probálom megėrteni. Hogyan csináljam??
2016. nov. 22. 17:39
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Ez igaz!!!
2016. nov. 25. 17:09
 32/39 anonim válasza:
100%

Anyu, te vagy az?:(

Bocsánat. Azért mondtam el neked, mert megbízom benned mindennél jobban.. és tudom, hogy ez nehéz, képzelheted nekem milyen nehéz volt.. nem azért csinálom, hogy menő legyek vagy kitűnjek a tömegből. Csak egyszerűen ezt érzem, és csak úgy tudok boldog lenni, hogy ha az igazit én választhatom ki. És eddig csak lányokat szerettem, szóval talán tényleg kattos nálam valami, és ez nem a te hibád, hogy így neveltél, de nem is az enyém.. egyszerűen így alakult. És bocsánat, hogy ha szégyent hoztam a családra, de egyszerűen nem tudtam tovább titkolni azt a valakit, aki vagyok. Remélem egyszer elfogadsz majd és büszke leszel rám, mert nekem te vagy az anyukám és a te szereteted jelentette az egész életemben a legtöbbet. És talán már nem fogsz úgy nézni rám mint előtte és el tudom fogadni, hogy majd a jövőbeni szerelmemet nem hozom haza és nem tartjuk majd a kapcsolatot, de nekem hiányozni fogsz, anyu..

Talán nem az én anyukám vagy, de én is 17 éves vagyok, és ugyanezt mondanám anyumnak, hogy ha ő írta volna ezt ki. Lehet vitatkozni arról, hogy nem helyes. Abnormális. De szerintem egy anyuka még akkor is szeretné a fiát, ha a börtönben ülne. És hogy ha az nem zavar, hogy ha valakinek magad a homloka, kicsik az ujjai vagy mondjuk zöldek a szemei, talán azt mondjuk ezekre, hogy nem normálisak, de elfogadjuk és nem kezelünk emiatt senkit máshogyan.

És a másik dolog meg, hogy tényleg fáj, mert mi van, hogy ha az én anyum is pont ezt gondolja rólam, és csak titokban akarja tartani, hogy egyenesen undorodik attól, hogy ilyen vagyok... Remélem, hogy anyu őszinte, de most el kezdtem izgulni:( mert nagyon szeretem és remélem, hogy ő is:(

Bocsi, ezért a kiakadásért, de igy hogy olvastam ezt az egészet meg a kommenteket, majdnem elsirtam magam.

2016. nov. 26. 06:06
 33/39 A kérdező kommentje:
Szia!! Lehet nem pont az ėn kislányom vagy .De akár az is lehetnėl. Nem undort ėrzünk mi anyák!! Ez eszünkbe sem jut. Elfogadjuk ha igy van,csak ezt elėg nehėz feldolgozni. Sok minden lejátszódik egy anya fejėben ienkor... Tragėdiának fogjuk föl... De ahogy telnek a napok máskėppen látjuk a dolgokat. Biztos a te anyukád is így gondolja . A sok megválaszolatlan kėrdėsre majd az idő megmondja a választ. Nehėz ez mindkettőnknek.De megoldjuk! Mert nagyon szeretünk benneteket!!
2016. nov. 26. 08:48
 34/39 anonim válasza:
90%
En is leszbikus vagyok, de a szüleim errol nem tudnak es nem is fognak (legalábbis Amíg velük lakom)! Apam egyenesen betegnek tartana es kitagadna, anyám se a világ legelfogadobb embere... Örülnek, ha ilyesmi felfogása lenne az en szüleimnek is, mint amilyen neked van. Mert igy titkolozni nagy teher, eddig ezert nem mertem összejönni egy lánnyal sem (bár most alakul valami). De a te lányod megbízik benned, ennek orulj!
2016. nov. 27. 16:41
 35/39 anonim ***** válasza:
0%
Miért akarod elfogadni egyaltalan ,hogy a lanyod beteg? Identitas zavarban szenved..Neveld ki belole mert igy sosem lesz boldog .
2016. nov. 27. 17:26
 36/39 A kérdező kommentje:
Ha úgy ėrzed, hogy kitagadnának ne mond el de egyszer úgy is megkell tudniuk a szüleidnek. Anyakėnt nagyon nehėz ..... de a szeretetünk úgyis segít nekünk!! Kedves 35 úgy gondolom ez nem egy nátha amire lekapok egy gyógyszert a polcról.... belesem neveltem... a környezetünkben sem láthatta úgyhogy "kinevelni" sajnos nem tudom!!Ės a gondolat hogy elveszíthetem ha nem nyugszok bele.... borzalmas. Majd az idő megoldja..
2016. nov. 27. 20:59
 37/39 anonim válasza:
49%

Sajat velemenyem szerint elkell fogadni szexualis hovatartozasat. (Elenezest, hogy tegezni foglak, csak ugy konnyebb es kozvetettebb irni igy). A lanyod bizik benned azert mondta el egyik legbizalmasabb titkat; ha te ezt a bizalmat nem tudod ertekelni, elfogadni, es intelektualis modon megbeszelni vele, hogy te mit erzel most ,es o mit erez most, akkor belathatatlan kovetkezmenyek lehetnek.

Eloszor is megkell kerdezni, hogy biszexualis vagy tiszta leszbi, mivelhogy sok ferfi elnezi/megengedi parjanak, hogy legyen leszbikus kalandja.

Megkell kerdezni, hogy volt-e mar novel es ferfivel (kulon-kulon), es ha igen, akkor minden elkepzelheto dolog megtortent-e, miert jobb egy novel, mint egy ferfival... Ha itt nem tud egy hatarozott mondatot mondani, akkor elkell menni egy szexologushoz, es ott tenyleg es mindenkorra eldonteni, leszogezni, hogy tenlyeg leszbi vagy sem.

A kor a mai vilagban nem szamit, mivelhogy a 12 eves is mar azt hiszi, hogy nagykoru, tudja mit akar, banjanak vele felnottkent; kerlek te is, a 17 eves lanyoddal, banj felnottkent, es igenis ulj le vele, es beszelj meg minden intim dolgot, ne eroltesd ha nem akarja, minden nap fokozatosan, azt mond neki, hogy megakarlak erteni, ha elmagyarazod, es bizik benned hatha megerted, van ra esely!

2017. jan. 2. 21:15
 38/39 anonim válasza:
83%
Véleményem szerint nem kötelező megérteni ezt, csak fogadd el. Én, mint leszbikus nem beszélnék erről szívesen az anyámmal, kellemetlen lenne számomra. Igaz mondjuk, hogy én nem állok annyira közel hozzá, hogy ezt megosszam vele. De ha rászánnám magam, mert annyira megbíznék benne, akkor rosszuk esne a negatív reakció. Ha pedig megutálna érte és kvázi leprásként kezelne (amit kinézek belőle), az teljesen összetörne. Oké, nyilván nem könnyű egy anyának. De nem az én döntésem volt. Ezért fájna, ha máshogy viszonyulna hozzám emiatt, mert mégiscsak szeretem. Hisz ugyanaz maradok, csak tud valamit rólam, amit ezelőtt nem.
2017. jan. 4. 21:23
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nem tudom, mostanra hogy alakultak a dolgok, remélem már jól vagytok. - Sokszor a szülőkben az első riadalmat az okozza, hogy rengeteg sztereotípia kering a témában. - Hogy agresszívek, aids-esek,váltogatják a partnereiket, orgiákra járnak, és még ki tudja mi minden kering, ami általában köszönő viszonyban sincs a valósággal... - Emlékszem annó z én anyukám is azon izgult, hogy majd megvernek... - hát, még sose verekedtem az ágyban... :D - 38 éves vagyok, kb 10 éve ugyanazon a helyen dolgozom, van egy házam, egy gyerekem (akit örökbefogadtam). - Párkapcsolatokat tekintve 3 emberrel volt komolyabban (szexuálisan is) közünk egymáshoz - (szerintem ezt ma már a legtöbb hetero se mondhatja el magáról) - Egy emberrel kötöttem össze az életemet, immár 9 éve. - Ja, és leszbikus vagyok, és a meleg barátaim és ismerőseim is tartós kapcsolatban élnek, vagy arra vágynak. - Sőtt, még Istenben is hiszek... - Szóval, a "más" szexuális orientáció messze nem azt takarja amit sokan beszélnek és hisznek róla.

- Ezeket csak azért írtam le, hogy hátha kicsit kevesebb lesz a félelmed.

Ha bármiben tudok segíteni, vagy ha kérdéseid vannak, írj nyugodtan, megpróbálok segíteni. :) Ill. jó szívvel ajánlanám ,a "Most, hogy már tudod" című könyvet.

Sok erőt, és minden jót kívánok nektek!

2017. jan. 26. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!