Normális, hogy a szülők beleszólnak egy leszbikus lány öltözködésébe, aki nyíltan vállalja szexuális érdeklődését?
Már megvolt a "coming out"-ja a barátnőmnek, s egyre jobban támadják a szülők miatta, hogy fiúsan viselkedik, öltözködik, családi rendezvényen nem vállalhatja fel barátnőjét, pedig már többször együtt voltak titokban. Egy tánciskolába járnak, több mint hat éve balettezik, s bejönnek neki a lányok. Nekem többször mesélt róla, hogy már több lánnyal volt csókja, a táncsuliban az ékszerbalettnél elfogadják, hogy most egyre jobban a fiús irányt vette fel. Ha fellépés van, akkor a fiúszerepeket elvállalja. Megjegyzem jól csinálja. :)
Egyszerűen nem értem mi közük van, hogy milyen ruhát vesz fel?
Én azt nem értem, mi köze van az öltözködésének ahhoz, hogy leszbikus. A fiús öltözködés inkább a nemi identitáshoz kapcsolódhat (bár nem muszáj, "normális" lány is szerethet így öltözködni), nem a szexuális orientációhoz.
De az emberek szeretnek még idegenek dolgaiba is beleszólni, ez ilyen. Nyilván a lány dolga, hogyan öltözik, elég tág keretek között, de irreális elvárni, hogy ezt tiszteletben is tartja a környezete.
Kora?
Nem mintha számitana...én kb:12 éves korom óta nehagyom hogy bele szoljanak mit veszekfel. Max véleményt kérek.
A barinődnek sem kellene hagynia.
Nem tudom, hány éves a csaj, de bizonyos kortól egyáltalán nem normális, ha a szülők beleszólnak az öltözködésbe.
Szerintem az a bajuk, hogy meleg a lány, csak nem merik kimondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!