Eddig én amelyik lányról tudtam hogy leszbi, fiúsan öltöztek, rövid hajuk és van amelyikről első látásra el se lehetett dönteni hogy fiú vagy lány..
2014. júl. 3. 21:34
1/9 anonim válasza:
Nem. Még azt sem mondanám, hogy a "legtöbb".
2014. júl. 3. 21:39
2/9 anonim válasza:
Hát nem. Láttam sok olyat is, akik igen de a legtöbb az túlzás.
2014. júl. 3. 22:28
3/9 anonim válasza:
Több leszbikus lányt is ismerek, de körülük mindössze egy öltözik a fiúsan és néz is ki fiúnak.
A többiek vagy tök átlagos csajként, vagy kifejezetten nőcisen néznek ki.
2014. júl. 3. 22:42
4/9 anonim válasza:
Nem éppen, nekem a volt barátnőm leszbi és full csajos volt, én biszex vagyok és kicsit fiúsabb, de válnál hosszabb a hajam és az öltözködés egy kicsit rockosabb de nem annyira fiús.
2014. júl. 4. 14:50
5/9 anonim válasza:
Dehogy, csak látásra róluk tudod megállapítani, hogy "valószínűleg leszbikus".
2014. júl. 4. 15:57
6/9 anonim válasza:
nem igazan... csak h ha fiusan nézel ki, könnyebb csajozni.
De nagyon sok leszbikus van itt erre felé *Magyarorszagról beszélek, nahjó inkabb Pest környékéröl* és mindkettöböl van de igazibol mindenki a sajat maga stilusaban erzi jol magat szoval miert ne.
Az viszont szerintem igaz, hogy egy fiusabb lanynal nagyobb az esely hogy leszbikus, ugy értem több fius lany leszbikus, biszex, panszex, mint hetero. Eddigi észrevételeim alapjan (: ha tévedek kössetek belém
L/15
2014. júl. 5. 13:25
7/9 Szatyorka válasza:
Ami azt illeti, szerintem két fajta létezik minden nemiségből.
Akiről azonnal FELTÉTELEZED és, akiről sosem FELTÉTELEZNÉD.
Sosem különböztem öltözködésben vagy viselkedésben a többi lánytól, kicsit hülyébb szokásaim vannak, mint az átlagnak és ennyi.
Sosem titkoltam dolgot, ennek ellenére csak a közeli barátaim tudnak róla. Munkahelyemen is ugyanúgy próbálkoznak, mint a többi lánynál.
Válasz a kérdésre: teljesen egyénfüggő.
2014. júl. 7. 08:55
8/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Az öltözködésből még a gendert se lehet megmondani, nemhogy az érdeklődési kört. Inkább a szemkontaktus az, ami árulkodó.
2014. júl. 7. 17:29
9/9 anonim válasza:
Utolsó, és a szemkontaktusból hogy lehet ezt leszűrni? Bár igaz, egy nézést gondolom nem nagyon lehet elmagyarázni, de mégis, hátha :) Amúgy nekem is az a véleményem kérdező, hogy sok a fiús, legalábbis őket lehet a legjobban felismerni, de azért biztos vannak nőies leszbikusok is, csak őket nehezebb kiszúrni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!