Attól, hogy lány létemre ingbe, meg laza ruhákba járok nézhetnek leszbikusnak?
Igen, hihetnek. És? :D ha az vagy, akkor nahát, eltalálták, ha meg nem, akkor meg nem. Nagy cucc.
"Természetesen követem a divatot" <- hát az bizony baj.
Köszönöm. Tényleg nem érdekel, csak kíváncsi voltam.
És attól, hogy követem a divatot, még van saját stílusom, kedves utolsó!
Igen nezhetnek leszbikusnak téged e külső alapján
Sok l bnom így nézik én hosszú hajú bi vagyok cap naci es olyan ruhak ami ki emeli az alakok. de foglalt szval ne lepodj meg ha csaj kezdeményez mert melegnek hisz :) rólam nehéz meg mondani hogy bo vagyok vagy egyébb legjobb bnom napokig sosem hitte.max szivárvány színű ruhában zászlóval a kezembe vennék észre de a fiusabb csajok 70 8
Igen nezhetnek leszbikusnak téged e külső alapján
Sok l bnom így néz ki. én hosszú hajú bi vagyok cső naci es olyan ruhak ami ki emeli az alakok. de foglalt szval ne lepodj meg ha csaj kezdeményez mert melegnek hisz :) rólam nehéz meg mondani hogy bi vagyok vagy egyébb legjobb bnom napokig sosem hitte.max szivárvány színű ruhában zászlóval a kezembe vennék észre de a fiusabb csajok 70 80 % a az. De légy mindig önmagad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!