Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, akit a többiek leszbikusnak néznek, Ő tiltakozik, de ennek ellenére lehet, hogy az?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit a suliban sokan leszbinek hisznek, mert nagyon fiús. A viselkedése, a kinézete, a nézése, minden fiús. Azt mondja, nem az, de a lányokat is folyton bámulja olyan furán. Szép, meg minden, csak tényleg eléggé "gyanús". Na mindegy, igazából véleményekre lennék kíváncsi, hogy így is lehet-e az vagy sem, mert a barátnőmnek tetszik és el van keseredve, hogy a csaj nem az, holott mindenki azt hiszi róla. Nem pletyka, akárki ránéz, a viselkedéséből elég feltűnő. Szerintetek? Csak értelmes válaszokat kérek.2010. márc. 24. 17:18
1/11 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, nem csak szimplán fiúsabb, hanem tényleg totál úgy néz ki, mint egy srác (járás, haj, kinézet, nézés, gesztusok, beszéd).
2010. márc. 24. 17:20
2/11 anonim válasza:
Kinezetre fius? Szerintem annak nincs nagyon koze hozza...
3/11 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nem csak kinézetre, jaj már. Feltettem egy normális kérdést, ne forgassátok ki a szavaimat.
2010. márc. 24. 17:22
4/11 anonim válasza:
Lenni lehet...
Viszont a legtöbb homoszexuálist nem néznéd annak... szal lehet, hogy nem az...
5/11 A kérdező kommentje:
Hát jó.
2010. márc. 24. 17:30
6/11 anonim válasza:
Lehet,én is ismerek ilyen lányt.
7/11 anonim válasza:
Elso vagyok. Nezes, gesztusok, beszed. Viselkedes, kinezet, stb... nem attol lesz valaki leszbikus... ismerek en is ilyen csajt, hetero. Van meleg srac ismerosom, rovid haju es teljesen heterokent viselkedik...
8/11 A kérdező kommentje:
És az lehet, hogy azért tagadja, mert nem akarja, hogy kiközösítsék, de mégis az?
2010. márc. 24. 17:33
9/11 anonim válasza:
Én is, de kajak nem esett le sokáig, hogy leszboszi...
10/11 A kérdező kommentje:
Jó, az nem tudom, hogy jön ide, hogy a meleg srácnak rövid a haja és heteroként viselkedik. Nekem is van leszbikus ismerősöm, akin ugyan nem"látszik", de a gesztusaiból, nézéséből leszűrhető. Már akkor gyanús volt, mikor még nem tudtam ezt. Eddig akikre ráéreztem, többnyire igazam volt, ennek a lánynak meg teljesen olyan a viselkedése. Lányokra is úgy néz, mint mikor srác bámul meg egy lányt.
2010. márc. 24. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!