Ez mitől nagymamás? 22/l
Nem szeretem a farmert, felnőttesebb a stílusom. Ilyen nadrágokat szoktam hordani hétköznap csak én hasközépig felhúzom nem úgy, mint ez a modell a képen, akinek csak a csípőjéig van felhúzva. [link]
Több fiatal belémkötött már, hogy úgy nézek ki, mint a nagymamájuk. Ez nagyon rosszul esik, és nem tudom mire vélni. Tényleg ennyire borzasztóan néznék ki? Ekkora baj az, hogy valaki felnőttesebben, elegánsabban szeret öltözni, mint a többiek?
Ráadásul fiatalabb srácok is többször kifiguráztak, amit tényleg nem értek. Azt hittem legalább nekik bejön ez a felnőttesebb vonal. Bezzeg az állandóan farmergatyát viselőkért meg odavannak...
Nagymamásnak nem mondanám, de tényleg kicsit felnőttesebb beütése van.
Ne vedd magadra, hogy mit mondanak mások, ha neked ez tetszik és ebben érzed jól magad.
Vannak olyanok is akiknek ez jön be, csak meg kell őket találni.
Sajnos a mai világban mindenki az öltözködést nézi, és hogy minél divatosabb legyen az a cucc ami éppen rajtuk van. Ne foglalkozz ezzel.
Én nem nagymamasnak, hanem titkárnősnek gondolom vagy valami ilyesmi
Es lehet, hogy ez nem emeli ki a vonalaidat ( 'fiúkra' gondolok itt)
Es 22 evesen szerintem kicsit 'tulzas' vagyhat 'korai' es kicsit öregit
Ne haragudj,de megmondom őszintén nekem se tetszik:/
Szerintem azért "nagymamás",mert nem emeli ki az alakodat,plusz az idősebb korosztály szokott hasközépig felhúzott nadrágot hordani.A csőszárú farmernek az az előnye,hogy szépen rásimul,és szép alakod lesz tőle(akár vékonyabb az alkatod,akár nem),ezért tetszik sok embernek.Persze ha te ebben érzed jól magad,akkor ne foglalkozz senkivel:)
Én például tipikus farmer+póló+tornacipős csaj vagyok:D
Rám az istennek se lehet rám könyörögni egy lányosabb ruhát/szoknyát,a magassarkúról nem is beszélve:)
Az a lényeg,hogy te jól érezd magad a ruhádban:)A ruhatáradnak téged kell tükröznie,nem az adott divatot:)
18/l
Nekem is tetszik, főleg mert olyan szép nagy szíj van rajta, de szerintem is felnőttekre való, és nem gyerekekre.
De én már 27 éves vagyok és azért látom így, egyébként tetszenek a tini lányok ruházatai is, csak én már nem tehetem meg hogy ilyesmit hordjak mert nem az én korosztályom.
És engemet meg pont ezért szólnának meg mert a koromnál sokkal fiatalosabb, és ezért nem is érezném jól magam benne, mert azt nézném hogy kinek szúrok szemet.
Szóval ha megfogadsz egy tanácsot akkor jobb lenne ha korod beli ruhákat viselnél annyi sok szép darab van, az osztálytársaid ezért cikiznek mert kitűnsz a tömegből, nem úgy öltözködsz mint a többiek.
Egyébként meg alkalmi ruhának nagyon megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!