Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez mitől nagymamás? 22/l

Ez mitől nagymamás? 22/l

Figyelt kérdés

Nem szeretem a farmert, felnőttesebb a stílusom. Ilyen nadrágokat szoktam hordani hétköznap csak én hasközépig felhúzom nem úgy, mint ez a modell a képen, akinek csak a csípőjéig van felhúzva. [link]

Több fiatal belémkötött már, hogy úgy nézek ki, mint a nagymamájuk. Ez nagyon rosszul esik, és nem tudom mire vélni. Tényleg ennyire borzasztóan néznék ki? Ekkora baj az, hogy valaki felnőttesebben, elegánsabban szeret öltözni, mint a többiek?

Ráadásul fiatalabb srácok is többször kifiguráztak, amit tényleg nem értek. Azt hittem legalább nekik bejön ez a felnőttesebb vonal. Bezzeg az állandóan farmergatyát viselőkért meg odavannak...

2015. aug. 24. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó.
2015. aug. 24. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Nagymamásnak nem mondanám, de tényleg kicsit felnőttesebb beütése van.

Ne vedd magadra, hogy mit mondanak mások, ha neked ez tetszik és ebben érzed jól magad.

Vannak olyanok is akiknek ez jön be, csak meg kell őket találni.

Sajnos a mai világban mindenki az öltözködést nézi, és hogy minél divatosabb legyen az a cucc ami éppen rajtuk van. Ne foglalkozz ezzel.

2015. aug. 24. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:
50%

Én nem nagymamasnak, hanem titkárnősnek gondolom vagy valami ilyesmi

Es lehet, hogy ez nem emeli ki a vonalaidat ( 'fiúkra' gondolok itt)

Es 22 evesen szerintem kicsit 'tulzas' vagyhat 'korai' es kicsit öregit

2015. aug. 24. 20:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
bárcsak soha többet ne raknák fel ezt a nadrágot. annyire idegesítő már.
2015. aug. 24. 21:08
 5/8 anonim ***** válasza:
63%

Ne haragudj,de megmondom őszintén nekem se tetszik:/

Szerintem azért "nagymamás",mert nem emeli ki az alakodat,plusz az idősebb korosztály szokott hasközépig felhúzott nadrágot hordani.A csőszárú farmernek az az előnye,hogy szépen rásimul,és szép alakod lesz tőle(akár vékonyabb az alkatod,akár nem),ezért tetszik sok embernek.Persze ha te ebben érzed jól magad,akkor ne foglalkozz senkivel:)

Én például tipikus farmer+póló+tornacipős csaj vagyok:D

Rám az istennek se lehet rám könyörögni egy lányosabb ruhát/szoknyát,a magassarkúról nem is beszélve:)

Az a lényeg,hogy te jól érezd magad a ruhádban:)A ruhatáradnak téged kell tükröznie,nem az adott divatot:)

18/l

2015. aug. 24. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszik, főleg mert olyan szép nagy szíj van rajta, de szerintem is felnőttekre való, és nem gyerekekre.

De én már 27 éves vagyok és azért látom így, egyébként tetszenek a tini lányok ruházatai is, csak én már nem tehetem meg hogy ilyesmit hordjak mert nem az én korosztályom.

És engemet meg pont ezért szólnának meg mert a koromnál sokkal fiatalosabb, és ezért nem is érezném jól magam benne, mert azt nézném hogy kinek szúrok szemet.

Szóval ha megfogadsz egy tanácsot akkor jobb lenne ha korod beli ruhákat viselnél annyi sok szép darab van, az osztálytársaid ezért cikiznek mert kitűnsz a tömegből, nem úgy öltözködsz mint a többiek.

Egyébként meg alkalmi ruhának nagyon megfelel.

2015. aug. 25. 07:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik. Egyébként nem tudom mi nem felnőttes egy farmernadrágban...pont azért jó,mert 1000 féle van belőle, kényelmes és minden alkalomra van belőle megfelelő stílus. Amúgy..ha te abban érzed jól magad, hordd. Ne foglalkozz mással. Attól,hogy nekem sem jön be,nem szólnálak meg érte. Aki megszól, magát minősíti.
2015. aug. 25. 15:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik ez a nadrág, de ettől függetlenül miért ne hordanád? Kicsit nekem erőltetett ez az "érettebb vagyok, mint a többiek" vonal, szerintem egy farmer is lehet "felnőttes", de ha nem tetszik ne hordd, hanem hordd ezt, ha tetszik, és ne panaszkodj, hogy megszólnak. Engem is megszólnak a ruháim miatt, és nem érdekel.
2015. aug. 30. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!