Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy öltözzön egy leszbikus...

Hogy öltözzön egy leszbikus lány fiúsan, ha telt, nőies alakja van?

Figyelt kérdés

Az összes ing vagy zsáknak hat vagy elől szétgombolódik. Szóval ez felejtős.

Egyéb ötletek?

Lehetőlg valami olyasmi, ami uniszex, de nem egy zsák.

2014. jún. 4. 13:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ilyen lógós pólók farmerrel ?
2014. jún. 4. 13:44
 2/11 anonim ***** válasza:
17%
Sehogy. Szedd már össze magad, és fogd már fel hogy soha nem leszel fiú, sose fogsz tudni farkat növeszteni. Leszbikusként soha nem fogsz teljes értékű életet élni ebben a világban. Te is inkább majmolsz másokat és követed a "divatot" ahelyett hogy összeszednéd magad.
2014. jún. 4. 14:12
 3/11 anonim válasza:
75%

Olyan ruhában, ami tetszik és jól érzed magad benne. Kilométerekről ki lehet szúrni a komplexusos vásári majmokat, akiknek tök izzadtságszagúan lett összeválogatva a ruházata, vagy extravagáns öltözék viselésével próbálja kimutatni, hogy ő mekkroa egy egyéniség (személyiségzavaros-megfelelésikényszeres-önértékelésizavaros).

Lezbóként is lehet nőiesen öltözködni, nincs azzal semmi probléma.

2014. jún. 4. 14:42
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
A leszbi lányok a lányokat szeretik, szóval miért öltöznél fiúsan?
2014. jún. 4. 16:03
 5/11 anonim válasza:
50%

Ha telt noies alakod van, meg veletlenul se oltozzel ferfiasan!!! Maradj csak noies es irjal nekem uzenetet! :D

23/L/L

2014. jún. 5. 05:37
 6/11 A kérdező kommentje:

Egyszerűen nem érzem magamat jól virágos-csipkés-sztrasszos dolgokban. Egyszerűen nem vagyok ilyen típus, és mint mondtátok, mivel ez nem én vagyok, feszengek benne, mert nem érzem bennük megam jól.

Kipróbáltam, mert ez esik le először a polcról, de nem esett jól.

A fiús alatt elegánsan uniszexet értettem, pl. mint a huszas évek férfi ruhái csak épp női testre szabva. Hogy félreértést elkerüljük, nem szeretnék férfinek tűnni, csak maszkulinnak...mondjuk ebbe nekem még egy cseruza szoknya is belefér.

Szóval hol lehet ilyet kapni?

2: kicsit el vagy tévedve, nem preferenciáimhoz kértem tanácsadást, mert ez ügyben a, nem sok választásom van, b, pláne nem valaki más fog tudni válaszokat adni, c, tökéletesen tisztában vagyok a társadalmi helyzetemmel mert verbálisan és fizikailag is rajtam verik le az emberek az előítéleteiket.

2014. jún. 5. 16:50
 7/11 anonim válasza:
100%

azon nem gondolkoztál, hogy mondjuk elegánsan öltözködj?^^

nem az estélyi szoknyákra gondolok, hanem az az ilyen irodai ruha feeling, vagy egyetemi tanár emberke. Hogy is magyarázzam... Az a fekete nadrág és fölülre valami tök jó blúz, és rá valami blézert, pulcsit, kabátkát, de mondjuk ami a legjobban kinézne szerintem, ha egy pólóra egy inget szétgombolva ráteszel.

Van a barátnőm, akit senki nem néz fiúnak, de hord nyakkendőt, meg ilyeneket, és szerintem tök menő, még is kicsit fiús, és dögös.

Én magam telt és nőies vagyok, és nem vagyok túl fiús, de lányos sem. Néha kiengedve, néha összefogva hordom a hajam, ruhában pedig csőnadrág, tornacipő, és egy póló amiben jól érzem magam. *nahjó, pólóban a tapadósat szeretem..* de mondjuk szerintem az tök menő és mindenki megnézi hogy ha beszerzel ilyen vicces feliratos pólót, ez elég fiús, még sem rossz egy nőn...

Ugye smink az tabu, én se sminkelek. Esetleg a hajadat tudod fiúsan kötni, levágatni, meg ilyenek, ez ízlés kérdése, hiszen vannak hosszú hajú fiúk is.

Vannak stílusok, ahol a lányok eléggé fiúsak, tudod, az a laza gyerek stílus, a deszkás cipőkkel, a csöves/baseball sapi. Elég sok ilyen stílus van.

Keress tomboyokat neten és próbálj rájuk hasonlítani, most a mell méret az csak egy dolog, fiús lehetsz, de fiú nem leszel természetesen. *de erre, mint leszbikus, szerintem nem nagyon vágyunk...*

Légy laza, próbáld meg jól érezni magad, legyenek barátaid, és érezd jól magad a bőrödben, mert először fogadd el magad és utána már minden könnyebben fog menni:)

Ha ezzel áldott meg a természet, akkor próbáld meg kihozni a legtöbbet magadból, de mondjuk hogy ha el kezdesz úgymond "gyúrni", elég keményen, akkor egy idő után pasisabb alkatod lesz, nagy vállak, izmos vah, és a hájacskák *pl mell!* kisebb lesz:) és a kisebb mellet már le lehet kötni.

Nah bocsi h hosszú voltam, de próbáltam segíteni, a lényeg az, hogy jó ez tök jó kérdés, öröm válaszolni^^

15/L/L

2014. jún. 5. 18:46
 8/11 anonim válasza:
71%

Elhatároztam hogy nem írok ide, az előző válaszoló elég szépen kifejtette a dolgot, de muszáj reagálnom a támadásokra. Mióta rövid hajam van, mindenki olt hogy a leszbikusok mind fiúsak,én meg csak növelem az "ilyen gusztustalan félresikerült fiatalok" számát. Kérdező, igazad van, hülyeség az egész. Soha életemben nem volt rajtam szoknya, még anno kiskoromban leszoktattam róla az anyám, mert gyűlölöm. Kicsit nagyobb mint átlagos melleim vannak, úgyhogy jó ideje leszoktam a feszes pólókról is, mert zavar ha mindenki azt bámulja. És így érzem jól magam, én attól vagyok jól,ha ing vagy lógós póló és farmer van rajtam, nem tucat embernek érzem magam és nem félresikerült fiatalnak, hanem kényelmesen. Úgyhogy üzenném mindenkinek, akinek ezzel problémája van, mert úgy érzi hogy minden leszbikus fiú akar lenni, hogy minden ember boldog akar lenni, és engem ez tesz boldoggá, úgy tűnik a kérdezőt is, magánügy és kész. A kérdés nem az volt,hogy ki mit szól hozzá.

Na de ha már ezt így kifejtettem, nálam ez egy ideig csak lógós póló, farmer volt, aztán találtam egy-két tomboyt akik inspiráltak, átvettem tőlük néhány dolgot (leginkább tudat alatt, mert egyszercsak feltűnt hogy jéé,hasonlítok rá), és mostanra elég egyedi stílusom van, viszont a nők imádják. Ajánlom bárkinek hogy így kezdje összerakni a saját stílusát, úgysem tudja elmondani senki hogy mit szeretsz, de Te ki tudod választani ha látod a választékot :)

26/l/l

2014. jún. 5. 22:03
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ez már így közelít ahhoz, amire gondoltam.

Csak hogy tisztázzuk, huszonöt vagyok. Nem most keresem a stílusom, nagy vonalatbna már megvan, csak épp rámjött a "nem tudok mit felvenni, nincs egy rongyom se" időszak.

Ilyen nevekre, tippekre lennék kíváncsi, pl. Kate Lanphear stílusa az ami bejön. Ehhez hasonló ötletekre lennék kíváncsi.

2014. jún. 6. 17:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen az elegáns stílussal nem lőhetsz mellé, a hölgy akit említettél is lezseren elegáns darabokat hord.

Blézerek, ingek mellények.

Androgyn(ous) kulcsszót használva találhatsz tippeket.

2014. jún. 14. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!