Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik lány a...

Szerintetek melyik lány a szebb? Kép lent

Figyelt kérdés
[link]

2013. szept. 8. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
a barátnőd tudja, hogy felraktad ide??? igen te is szép lány vagy. de a barátnőd sokkal szebb arcú. csak fiús. ne hordjon ilyen sapkákat, meg szedesse ki a szemöldökét meg egy kis smink és nagyon szép lesz. :)) nagyon szép a szája, jól állna neki a nude rúzs... 25/L
2013. szept. 8. 18:47
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
a sapkás a nem az a justin bieber gyerek? a másik hosszúhajú "szépség" meg úgy néz ki, mint egy transzvesztita.
2013. szept. 8. 18:58
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
az első válaszán szétröhögtem magam! :'D a baloldali "lány" Justin Bieber, a jobb oldali pedig Ariana Grande(?) aki szerintem gyönyörű! :)
2013. szept. 8. 19:11
 4/10 anonim ***** válasza:

első,ez a válasz tényleg odab*sz :D

te meg kérdező mit akarsz ezzel a képpel?

2013. szept. 8. 20:27
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Nem vicces.
2013. szept. 8. 21:32
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Hát ezen szakadtam, főleg az 1. kommenten. Amúgy az baloldali egy leszbikus énekesnő a jobboldali meg egy túlértékelt hipsterp1csa.
2013. szept. 8. 23:03
 7/10 anonim ***** válasza:
a baloldali is lány?? nekem inkább egy homárnak tűnik, úgyhogy mindenképp a jobbos xD
2013. szept. 9. 12:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha a baloldali lány, akkor én cigány vagyok!
2013. szept. 9. 21:13
 9/10 anonim válasza:
Szerintem egyik sem egy nagy szépség, eléggé anorexiásnak tönnek... - Én SAJNÁLOM Őket. :(
2013. szept. 11. 17:58
 10/10 anonim ***** válasza:
a baloldali fiú (buz1justin)te hülye fa*z, nem eset még le a poén? a jobboldali meg hol anorexiás? vagy talán csak irigy vagy?(remélem ironizáltál csak)
2013. szept. 11. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!