Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért engem vádol a férjem,...

Miért engem vádol a férjem, hogy a lányunk leszbikus lett?

Figyelt kérdés
Olyan szörnyű, hogy engem vádol azért, hogy ráhagytam a dolgot a lányunkra, pedig ez nem igaz. Én elfogadtam, tudom hogy ezen nem tudok változtatni, ha fejem tetejére állok, akkor sem. Ezt nem érti meg a férjem. Azzal vádol, hogy én csináltam belőle leszbikust, de TELJESEN KÉPTELENSÉG! Annyira rossz, ez a kapcsolatunkra is kihat. A vádaskodás, de sokszor azt veszem észre, hogy a férjem sincs teljesen tisztában önmagával, ezért támad. Mi tévő legyek? Nem akarom veszni a kapcsolatunkat. Abban bízok, hogy hozzászokik a helyzethez, hogy a lánya más, és hogy felvállaltan. Ez ÓRIÁSI dolog! Először nekem, az anyának. Mindig írigyelte tőlem, hogy sokkal bizalmasabb a lányom között a kapcsolat, mint közte.
2017. febr. 8. 07:59
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
10%
Ne is haragudjon senki, de a Biblia még úgy kezdődik, hogy Ádám és Éva, nem pedig úgy, hogy Ádám és Béla.
2017. febr. 8. 13:10
 22/38 anonim ***** válasza:
87%

"Uolso, akkor valszeg nincs normalis kapcsolatod, ha csak igy siman dobnad azt, aki a gyereked apja/anyja."

Férjnél vagyok, boldog házasságban élünk :D De mondd, mit látsz még a kristálygömbödben? :D

De elnézést, nem fogalmaztam egyértelműen az első válaszomban: nem is alapítanék családot ilyen defektesen gondolkodó emberrel, aki azért elfordulna a gyerekétől, mert a szüleitől eltérő szexuális preferenciával rendelkezik. De nyilván a kérdezőt nem akartam azzal csesztetni, hogy valaha nem kellő körültekintéssel választott párt magának, van így is elég baja, valószínűleg akkor, amikor megismerték egymást, ez nem tűnt fontos kérdésnek.

2017. febr. 8. 13:22
 23/38 anonim ***** válasza:
88%
"Ne is haragudjon senki, de a Biblia még úgy kezdődik, hogy Ádám és Éva, nem pedig úgy, hogy Ádám és Béla." - haha, most viccelsz, ugye? :D Hogy jön ide a mesekönyv, amelyben beszélő kígyók vannak, meg vérfertőzés, gyilkosság stb? Tényleg ez az érved? Mert ennyi erővel A gyűrűk urából is hozhatunk példákat.
2017. febr. 8. 13:26
 24/38 anonim ***** válasza:
10%

23-as...nahat, akkor a tokeletes eleteddel hogy tudsz ennyire korlatoltan gondolkodni? De ezek szerint a Te "boldog hazassagod" is csak a Te korlataiddal nezve boldog. Sajnallak ezert, oszinten :D Tudod, az ilyen emberek, mint Te szoktak jol pofara esni ugy 20-30 ev "boldog" hazassag utan :D De nem is lovom le a poent, hadd tapasztald csak meg :)

Egyebketn honnan tudnad elore, h hogyan kezelne a ferjed, ha a gyereke a sajat nemehez vonzodik? Ja! Mert beszeltetek rola?! Elmeletben midnen baromi szepen hangzik...meg a boldog hazassag is. Na, szep napot!

2017. febr. 8. 13:29
 25/38 anonim ***** válasza:
56%
Mond már neki kérlek, hogy 50%-ban biztosan az ő hibája is, hiszen együtt neveltétek a lányotokat. Aztán ha egy lány leszbikus akkor ugye a férfi gének dominálnak... Szóval nem is értem. Olvasni kellene focinézés helyett. 46F
2017. febr. 8. 14:08
 26/38 kovpet ***** válasza:
81%

# 22: Én nem vagyok vallásos, de tudtommal nem így kezdődik...

Olyasmi rémlik, hogy "Kezdetben teremtette Isten az eget és a földet"

Amúgy a Harry Potter hogy kezdődik és ezek jelen témában vajon miért releváns dolgok?

2017. febr. 8. 14:38
 27/38 anonim ***** válasza:
28%

"Kezdetben teremté Isten az eget és a földet.", neked van igazad.

Amúgy a Biblia egy szimbolikus mű, nem konkrétan 2 emberről, egy Ádám nevű pasasról, meg egy Éva nevű hölgyről szól, meg egy beszélő kígyóról, meg hasonlókról. Hozzáteszem én nem vagyok vallásos, de nincs is bajom azokkal, akik azok, viszont aki képtelen átvitt értelemben gondolkozni, és nem tud elszakadni a Biblia szó szerinti értelmezésétől, az elég buta lehet...

2017. febr. 8. 14:47
 28/38 anonim ***** válasza:
84%
25-ös, szerintem kezeltesd magad :D Fogalmam sincs, mi bajod, már persze azon kívül, hogy nem jöttek be a tippjeid velem kapcsolatban. Szerinted nincs a családunkban senki, aki meleg. Leírtam, hogy de, van. Szerinted nincs normális párkapcsolatom. Leírtam, hogy de, az is van. De szerinted akkor sincs, vagy csak én hiszem azt. Jó, tudd jobban :D Most, hogy totál nevetségessé tetted magad, szerintem menj, feküdj le aludni, ezt ma már nem fogod tudni fokozni :D
2017. febr. 8. 20:59
 29/38 anonim ***** válasza:
7%
Itt a normálisan gondolkodókat lepontozzák a liberálisok.
2017. febr. 8. 21:43
 30/38 anonim ***** válasza:
83%

Semmi köze a liberálisokhoz, a férje ki van akadva feleslegesen és túlzóan és közben már lelkileg gyötri a feleségét. Ez a nem normális, ha nem vennéd észre.

Definiáld a normális szót, ha már annyira ezen pörögsz. Mihez képest normális, mi a normális. Bibliához képest? Átlaghoz képest? Múlthoz, történelemhez, élőlényekhez képest? Vagy csak ahhoz képest amit te gondolsz szubjektíven? Ugyan már... Mr. Tökéletesség mintaképe.

2017. febr. 8. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!