Aki hasonló helyzetben van vagy a gyermeke (i) járnak ebben a cipőben meselne nekem?
Elvàlt szülők gyermekeként most hogy gyermeket szeretnèk sokszor megfogalmazódik bennem a gondolt , hogy vajon a gyermekem születésnapja , egyéb ünnepek hogy kerülnek majd megrendezésre.
Pl : nálunk a szűk családi kor is 20-25fő így.
De szeretnem megadni a gyermekeknek hogy együtt legyen a családja !
Valakinek van ebbe tapasztalat ! Nagyon kiváncsi lennék :)
Köszönöm a válaszokat ! :) Nekünk anyu részéről es apa részéről is összetartó a család , mi mindent ünneplünk es imádjuk is :) csak én nemtudom hogy hogy fogom ossze hozni a két családot hiszen nekem is van ra igényem a gyerek lehet nem fog ra emlékezni de pl en régi családi szulinapi videókat imádom vissza nézni nagyon jo érzés :)
Es az en gyerekemnek majd ugyan ugy mamája es papája leszek a szüleim :)
Én most felnőttként utálom a nagy csaladi banzajokat(unokatesok stb...)
Nalunk a szűk család(anyu-apu-tesók-sógorok/sógornők-gyerekeik) 20 fő.és ebben nincs benne az én nagyszülőm.csak a Szüleim,testvéreim és a csaladjaink :D
De nem tudom nálatok mi a szük kör?
Amúgy meg ha szeretnéd TE hogy az egész család egyutt legyen akkor minek teszed fel a kerdest?:D
Persze természetesen úgyis kialakul , meg a gyerek igényeihez fogunk igazodni :)
szulok nagyszülők tesok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!