Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki hasonló helyzetben van...

Aki hasonló helyzetben van vagy a gyermeke (i) járnak ebben a cipőben meselne nekem?

Figyelt kérdés

Elvàlt szülők gyermekeként most hogy gyermeket szeretnèk sokszor megfogalmazódik bennem a gondolt , hogy vajon a gyermekem születésnapja , egyéb ünnepek hogy kerülnek majd megrendezésre.

Pl : nálunk a szűk családi kor is 20-25fő így.

De szeretnem megadni a gyermekeknek hogy együtt legyen a családja !

Valakinek van ebbe tapasztalat ! Nagyon kiváncsi lennék :)

2018. ápr. 25. 00:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat ! :) Nekünk anyu részéről es apa részéről is összetartó a család , mi mindent ünneplünk es imádjuk is :) csak én nemtudom hogy hogy fogom ossze hozni a két családot hiszen nekem is van ra igényem a gyerek lehet nem fog ra emlékezni de pl en régi családi szulinapi videókat imádom vissza nézni nagyon jo érzés :)

Es az en gyerekemnek majd ugyan ugy mamája es papája leszek a szüleim :)

2018. ápr. 25. 11:15
 12/16 anonim ***** válasza:
46%
Férjem szülei elváltak pár éve. Mikor megszületett az unoka, akkor megbeszeltem velük, hogy nem róluk szól az adott ünnep (névnap, szülinap stb) hanem az unokarol, szoval moderaljak magukat. Az első szülinapján sokan voltunk (rokonság, baratok). Nagyon jól sikerült. A következő szülinapokat viszont már kisebb körben ünnepeltük: az en szüleim, férjem szülei és aposom párja, illetve a ket nagybácsi és parjaik.
2018. ápr. 25. 13:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Én most felnőttként utálom a nagy csaladi banzajokat(unokatesok stb...)

Nalunk a szűk család(anyu-apu-tesók-sógorok/sógornők-gyerekeik) 20 fő.és ebben nincs benne az én nagyszülőm.csak a Szüleim,testvéreim és a csaladjaink :D

De nem tudom nálatok mi a szük kör?

Amúgy meg ha szeretnéd TE hogy az egész család egyutt legyen akkor minek teszed fel a kerdest?:D

2018. ápr. 25. 14:55
 14/16 anonim ***** válasza:
88%
En sok sikert kivanok hozza :) Egyet azert ne felejts el majd: figyelembe venni, hogy a gyerkoc mit szeretne. Mert nem feltetlenul nagy csaladi banzajt. Az a baj ezzel, hogy ha mar kiskoratol rakapatod a csaladot, hogy ott labatlakodik boldog-boldogtalan, kesobb mar nem lehet megszabadulni toluk sertodes nelkul. Annak meg a gyerek ihatja meg a levet, pedig neki kene jol ereznie magat els korben! Ha engem kerdezel, en vagy nem tartanek ilyen nagy bulit minden evben, vagy megvarnam amig eleg nagy ahhoz, hogym aga dontson. Ne az legyen, hogy kenyszerbol el van csszve minden szulinapja.
2018. ápr. 25. 16:05
 15/16 A kérdező kommentje:

Persze természetesen úgyis kialakul , meg a gyerek igényeihez fogunk igazodni :)

szulok nagyszülők tesok :)

2018. ápr. 25. 16:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Az én és a férjem szülei is elváltak. Évente 3-4 alkalommal kibírnak egy helyíségben pár órát. Volt esküvőnk,keresztelők,születésnapok,de soha nem volt probléma.
2018. ápr. 25. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!