K0rva kérdése:
Anyukám depressziós volt, volt már valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Szüleim 3 éve váltak el. Anyukám akart elválni. A legvégén már nagyon sokat veszekedtek. Anyukámmal és a testvéremmel elköltöztünk egy belvárosi házba amit anyukám kapott vagyonmegosztással apámtól. Apám nagyon sokat vacilált hogy odaadja-e a házat mert az jóval többet ér anyám részénél de aztán belement. Van egy fiú ikertestvérem (akivel nem ugyanúgy nézünk ki, nem vagyunk egypetéjűek). A költözéskor nagyon örültünk az új háznak. Azt hittem ezután majd fényes boldog élet vár ránk. Viszont anyukám a munkája miatt nem nagyon járt el sehova. Nem találkozott emberekkel. Elkezdett depressziós lenni szépen lassan. Az utóbbi egy évben nagyon leromlott az állapota sokat volt kórházban. Mi a testvéremmel durvák voltunk és nem voltunk megértőek vele szemben. Teljesen passzív lett. Egy hete viszont áthívtam egy lány barátomat akivel hatott anyukámra. Megértő volt és simogatta anyukámat. Erre anya elkezdett sírni. Azóta újra dolgozik és főz majdnem minden nap. Mit tehetnék hogy fennmaradjon ez az állapot?2018. márc. 20. 17:15
1/2 anonim válasza:
Amit a vadidegen barátnőd tett,nektek is azt kéne.. Magadtól ha nem jössz rá,rég rossz.
2/2 anonim válasza:
Nem tudom, hány évesek vagytok, de gondolkoztatok már azon, hogy megkérdezitek: "Anya, mi a baj?" vagy "Miben segíthetünk, hogy jobb legyen neked?" ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!