Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az baj hogy nem adok le a...

Az baj hogy nem adok le a csaladi kasszaba?

Figyelt kérdés

Egyetemen tanulok , eleg nehez gepeszmernok szakon, mellette dolgozok keresek kb havi 90-100 ezret amibol,ruha,mobil,egyeb dolgokat veszek.

De leadni nem tudok.mennyire baj ez szerintetek?

23/f

2018. ápr. 19. 09:32
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:

Utolso: ugy nem tudnal penzt gyujteni hogy, ha kint nem elnenek rokonaid kulfoldon, mivel az alberlet arak angliaban egekben vannak,szerencses vagy hogy eltartottak.

Nekem nincs kint aki kint elne, lakas meg nem kell,mert ha meghalnak a szuleim en oroklom ,addig meg miert mennek el?'dobjak ki az ablakon 200 ezret egy alberletre .merthogy a tarsadalom ezt varja el?'a nagy feneket.

2018. ápr. 19. 20:51
 52/64 anonim ***** válasza:
84%
Sajnálom a szüleidet h csak az örökségedet látod bennük,az érzelmentes szociopata karakter rád illik. Persze h nincsenek barátaid,barátnőd se gondolom.. De van egyéni adidas polod és fehérje porod..
2018. ápr. 19. 20:58
 53/64 A kérdező kommentje:

Szuleimet en sajnalom megerdemlik a sorsukat. En ha megtehetnem meg ezt a 100 ezret sem keresnem meg hanem elkernem toluk, mert igyos sokat tanulok meg vagyok bent az egyetemen.

Ok azok a szuleim akik lustak voltak tanulni anno, es igyak most a levet,engem nem erdekel.

2018. ápr. 19. 21:02
 54/64 anonim ***** válasza:
54%
Így van, az albérlet drága kint, de nem kell egy egész lakást vagy házat kibérelni, elég egy szerényebb szoba. És ha azt mondjuk a pároddal vagy egy haveroddal közösen bérliték, már megint sprólosz. Azt hiszed anyum kivett egy egész lakást csak magának? Ketten voltunk egy szobában, igen macerás volt, igen nem egyedül voltunk a lakásban. De 1 évet ki lehet bírni. Aki pénzt keresni megy ki külföldre és utána azt hazahozni, az így gondolkozik. Kettőnkre a szoba rezsivel együtt 550 Font volt havonta, neki előtte egymagára 450-et kértek. Nemsokára ő is hazajön, ha diploma után visszamennék, akkor már egyedül lennék, de nyilván még így is gondolkodom rajta, mert nekem még mindig megérné, biztos van akinek nem, mert az már úgy "aprópénz". Szerintem ez hozzáállás kérdése, aki akarja, spórol 2-3 évig, bevállalja.
2018. ápr. 19. 21:04
 55/64 anonim ***** válasza:
88%
Megmutatnám a szüleidnek a kérdést, akiket lenézel és eltemetnél a lakásukért,mert te egyetemistaként nagy arc vagy,kb a semmire van akkora arcod h ráfér a térképre,lenne arcod még pénzt is kérni,meg élősködni,a sulit is ök fizetik gondolom,az kéne h jol kivágjnak a hid alá.
2018. ápr. 19. 21:09
 56/64 A kérdező kommentje:

En ismerek olyat ha mar itt tartunk aki havi ,10 milliot keres 1 honapban !! Nem egy evben csak ehhez tanulni kell. Es akkor majd adok le penzt meg ellatom sajat magamat. Mit erjek azzal ha kimegyek sza.. 5 millioert 1 evre? Az lopikula. Ha havi 5 millio lenne az mar valami.

De en amondo vagyok,nem sok az a 5 millio.

Sok youtube sztar pl kulfoldikek kozul is vagy profi gamer jatekosok havi 20-30'milliot is zsebre vagnak.

2018. ápr. 19. 21:10
 57/64 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező álom világban élsz.. Fel kéne ébredni mielőtt az élet ébreszt fel egy taslival,attol mert te egyetemen vagy nem kell lenézni a szüleidet akik odajutattak, güriznek gondolom azért h te ott mereszd a segged az egyetemen.. Talán tisztelet kéne tanulni..
2018. ápr. 19. 21:12
 58/64 A kérdező kommentje:

Egyetemi tandijamat nem a szuleim fizetik diakhitel2-bol oldom.meg,mielott irsz valamit, kerdezd meg.

Diakhitel2 kamatmentes,szuleim kajaban tamogatnak meg rezsit fizetik azt csokolom.

2018. ápr. 19. 21:14
 59/64 anonim ***** válasza:
86%
Azt cspokolom,tán nem elég,viz villany gáz,azt se kéne fizetniük, ha az én gyerekem volnál már össze lenne csomagolva a holmid és mehetnél a fehérje poroddol a nem létező agyadat játszani a hid alá. A diploma intelligenciát és érzelmeket nem ad.. Neked egyikből sincs. Minusz vagy. Ja és én egy forintot se kérek a gyerekeimtől mig tanulnak,de ők emberek is lesznek és tisztelet kapok szeretet,segitséget kérés nélkül..
2018. ápr. 19. 21:19
 60/64 anonim ***** válasza:
83%

Már írtam előbb is, van akinek olyan anyagi helyzete van, hogy évi 300 ezer ruhára nem sok, évi 5 millió megtakarítást is csak aprópénznek lát. Én ezen nem sértődöm meg, nem sajnálom mástól. Örülök ha nektek jól megy a szekér.

Viszont az a hozzáállás, hogy gyakorlatilag a szüleid halálát várod és, hogy ennyire lenézed őket, szerintem sok mindent elárul rólad.

2018. ápr. 19. 21:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!