Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ti mennyit adtok bele a...

Ti mennyit adtok bele a családi kasszába?

Figyelt kérdés
Csak érdeklődnék kinél hogy megy. Fiatalok, akik otthon laktok, már kerestek, de még gyűjtögetés megy a saját lakásra, mennyivel járultok hozzá a családi kasszához?

2013. júl. 5. 21:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem, még nem várják el h adjak bele. Sajnos csak egy 6 órás munkára vettek fel 1 évig kerestem a munkát :S Anyuék örülnek, hogy van munkám.
2013. júl. 5. 21:38
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem se várják el, hogy adjak. Még egyetemre járok, a tanulás mellett csak 4 órát tudok dolgozni. Ez amúgy se sok mindenre elég, így is szükségem van a támogatásukra.
2013. júl. 5. 21:41
 3/19 A kérdező kommentje:
Nálunk se, viszont páromnál 30 ezer + kajajegy (8 ezer), úgy, hogy 75 ezret keres.. és kezdek elkeseredni, hogy semmit nem tud majd félretenni a későbbiekre vagy nagyon minimálisat :(
2013. júl. 5. 21:45
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Tesóm lakik a szüleimnél...

Nem kell beadnia, de a saját szórakozását neki kell fizetnie (ha kocsival kell mennie, akkor az üzemanyagot pl.)

Néha egy egy nagyobb kiadásba be szokott szállni, mint amikor tüzelőt vesznek...ez sem igazi elvárás, de ilyenkor kb 100-150e ért vesznek, egyszerre, így logikusabb, hogy ne egy szamláról menjen le annyi...

2013. júl. 5. 21:49
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy a párod szülei nem állnak jól annyira és örülnek annak a pluszpénznek, végül is ott lakik ott él...én is adtam haza mikor otthon laktam és dolgoztam.
2013. júl. 5. 21:51
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
A rezsi rám eső részét és havi 20.000.-et a kajára.
2013. júl. 5. 21:54
 7/19 A kérdező kommentje:
tisztába vagyok az anyagi körülményeikkel.. most azért kér többet (eddig sokkal kevesebb volt), mert megszűnt a tesója utána a családi pótlék és gyerektartás..ezért neki többet kell hazaadni..ennyi
2013. júl. 5. 21:57
 8/19 anonim ***** válasza:
hát akkor ? nem ok nélkül kérik.
2013. júl. 5. 21:58
 9/19 anonim ***** válasza:
Én annyit, amennyi fedezi az otthoni fogyasztásomat.
2013. júl. 5. 22:25
 10/19 anonim ***** válasza:

3: Ha elköltöztök, nagy lesz a lakás a szülőknek.

Mi úgy oldottuk meg, hogy eladtuk a lakást, és szétköltöztünk. Pedig én egyedül vagyok, nem párban, és sikerült kihozni.

Ha mindkét fél szülei megteszik ezt, tökéletesen megoldódik a lakásgond.

Minimum egy szoba fölöslegessé válik ugyanis akkor a régi lakásban.

Hm?

2013. júl. 5. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!