Anyám elvárja hogy havonta 30 ezer forintot tegyek a kasszába tüzelési szezon előtt pedig 2x 50 ezret, szerintetek ez sok vagy rendben van?
Figyelt kérdés
Havonta 80 ezer forintot keresek.2014. szept. 6. 12:26
1/57 anonim válasza:
Szerintem sok! Annyibol mar alberletben megelsz videken :)
2/57 anonim válasza:
Szerintem a havi 30 korrekt, mert így is megmarad neked tisztán 50ezer. A havi 50-et már kicsit soknak érzem, bár minden relatív. Attól függ, édesanyád mennyire van rászorulva, mennyi a bevétele.
3/57 A kérdező kommentje:
Mennyi pénz lenne a reális?
2014. szept. 6. 12:29
4/57 anonim válasza:
Hogyne lenne rendben! Gondolom ebben a kajad is benne van. Ha külön laknal csak egy szobát berelnel ennyiért , 10 fillered nem maradna hónap végére .
5/57 anonim válasza:
Mint ahogy az első írta, vidéken prímán megélsz ennyiből. Hát próbáld ki és majd meglátod, mire mész. Hónap közepén már nem lesz mit enned és hideg szobában üldögélsz.
6/57 anonim válasza:
hát attól függ....Szerintem ha egy háztartásban éltek, akkor a havi 20-30 ezer hozzájárulás a családi kasszához nem sok. És kérdés, hogy külön konyhán vagytok - e, vagy el is tart, tehát fizeti helyetted a rezsit, kaját, ruhát stb.
7/57 anonim válasza:
Hogy élne meg vidéken albérletben ennyiből ? Télen csak a fűtés 40 ezer. Kb. Hol van meg a villany, közös költség , internet, tv, víz , es bérleti díj ? Es akkor meg nem evett.
8/57 anonim válasza:
Ez azért függ sok mindentől, pl. hányan laktok a házban, milyen színvonalon, mekkora a lakás.
9/57 anonim válasza:
Mondjuk ez attól is függ hány kereső van a családban, illetve hányan laktok együtt. Mert nem mindegy, ha 8-an vagytok egy lakásban, vagy 2-en. Ha az utóbbi, akkor a 30e nem túlzás. Az 50 meg nem tudom. Attól függ mennyiért veszitek a fát.
10/57 A kérdező kommentje:
A rezsi és a kaja van benne semmi más.Ruhát,gyógyszert ilyesmit persze én veszem meg magamnak,csak így nem nagyon tudok félre tenni ráadásul 2 naponta van főzés is nálunk és akkor is nagyon szerény ételek mert anya a bankba gyűjtögeti a pénzt amit spórol.
2014. szept. 6. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!