Anyám elvárja hogy havonta 30 ezer forintot tegyek a kasszába tüzelési szezon előtt pedig 2x 50 ezret, szerintetek ez sok vagy rendben van?
Nos, en 10 evvel ezelőtt adtam haza ennyit..... Teljesen jogos elvárás anyádtol.
Kérdezem azt, aki szerint ennyiből meg lehet elni albérletben, az hol lakik? Csak mert ennyi élelmiszerre eleg es akkor meg nem fizetett albérletet, rezsit, nem vett ruhát, semmit.
Szerintem sokat kell beadnod. Hulyeseg alberlethez hasonlitani, nem egy szinten van a ket dolog.
Meg a havi 30 oke, de a 2x 50-rel szinte Te magad veszed meg a fa felet. Mikor 4-en vagytok a realis kb. 50ezer lenne egyszer.
Foleg mint irtad anyad nincs raszorulva mert szepen keres. Ez szerintem kihasznalas.
sajnos a tüzifa nagyon drága!
szerintem nem sok havi 30.000 ft.
nos. havi 30at kér a mutter, nem sok, de nem is kevés, ha eléd teszi a kaját, akkor rendben van. ha csak a pecó van benne, akkor az elég sovány.
50et kér télire, vagyis a fűtés fejenként egy huszas. ha ketten laktok, akkor ez 40 rongy havonta. ez kb egy felújítatlan panelban oké. csak viszonyításképpen, én egy belvárosi 100 négyzetméteres pecót kb havi átlag 16ezerből fűtök, cirkóval.
amúgy baromi egyszerű dolgod van, mond meg neki, hogy fizeted az alap 30at, télen meg a fűtésszámla rád eső részét.
"Mikor 4-en vagytok a realis kb. 50ezer lenne egyszer. "
Nem hiszem,hogy kérdezőmig gyerek volt fizetett volna a fűtésért,akkor a másik két gyereket most sem kell beleszámolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!