Anyám elvárja hogy havonta 30 ezer forintot tegyek a kasszába tüzelési szezon előtt pedig 2x 50 ezret, szerintetek ez sok vagy rendben van?
Teljesen reális.
Az életre nevel.
És lehet, hogy neked gyűjt lakásra, nem tudhatod...
És mint előttem írták, ha nem tudsz félretenni, keress jobban fizető állást!
20-es
Csak itt aza helyzet, hogy az anya kap nem keves penzt az alamtol a nevelt gyerekek utan az ilyen koltsegekre, plusz a nevelesert fizetest is kap. Kicsit szanalmas, hogy a sajat gyereket huzza le penzel, mig o a bankba rakja a nevelt gyerekek utan kapott penzt.
24!
A nevelt gyerekek utan jaro penzt nehezen tudna a bankba rakni, leven hogy azzal el kell szamolnia.
Én is afele hajlok, hogy azért a fizetéshez és a körülményekhez képest kicsit sok.
Még az NAV is csak 33%-kal inkasszózza meg a fizetésedet.
Hazaadni, hozzájárulni a költségekhez ha az ember már dolgozik, az természetes, de kijelenti, hogy ennyit vagy annyit, az szerintem nem.
Nekem megmondták, adjak haza annyit amennyit gondolok. aztán amikor ezt kevésnek találták egy idő után, infláció stb, hangot adtak neki.
Aztán volt vita, én bizonygattam, hogy felesleges számlákat hozni mert főzni akkor is kell, ha egyedül él az ember és 5 kiló répa is ugyanannyi ideig puhul mint egy kiló, ergo rezsi tekintetében nem személyekre kell leosztani a költségeket. Nekem lett igazam, miután elköltöztem nem a várt mértékben csökkentek a rezsiszámlák, mindentől függetlenül szüleim sosem szabták meg mennyit adjak haza.
Ez nem főbérlő-társbérlői viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!