Anyám nem képes elfogadni a barátnőm (én is lány vagyok). Hogyan állítsam le?
20 éves lány vagyok, és a barátnőm is ennyi. 3 éve együtt vagyok vele, és eddig tök jól sikerült is ezt eltitkolni, de anyám mentalitása miatt véletlen elszóltam magam.
Röviden annyi, hogy múltkor beszélgettem anyummal kettesben és elkezdett a barátnőmre megjegyzéseket tenni (le elmebetegezte, lecsúnyázta, és kb negyedórán keresztül ecsetelte hogy "nem normális" a csaj), mindenzt azért, mert megosztott a barátnőm egy képet a facebookomon (semmi durvát, csak egy sima képet rólunk). Én pedig elszóltam magam, hogy együtt vagyok vele, szóval hagyja békén.
Azóta brutálisan eldurvultak a dolgok, ha hazamegyek anyumat meglátogatni, mindig csak az XY a téma, hogy együtt vagyok e még vele, mikor dobom már, meghogy őrültek vagyunk, folyton a barátnőm külsejére tesz megjegyzést, miközben teljesen normális, átlagos kinézetű lány. Amúgy miután kiderült a titkom, az volt az első, hogy anyám megírta apámnak (apum külföldön él). De apám teljesen jól fogadta ezt az egészet, ő mikor hazajött, a barátnőmmel is megismerkedett, teljesen jól kijönnek.
Viszont barátnőmnek már lekellett tiltania anyumat, mert anyám elkezdett neki üzeneteket írogatni, egyre durvábbak, megfenyegette, hogy ne jöjjön a közelembe, meg tűnjön el az életemből...
Annyira rosszul érzem magam anyum miatt, nem tudom miért csinálja ezt... kb 14 évesen előálltam neki azzal, hogy én nem vonzódom a fiúkhoz egyáltalán, akkor csak annyit mondott, hogy "majd kinövöd". Hát nem nőttem.
Szeretem a barátnőmet is amúgy, és nem fogok vele szakítani csak azért. Viszont nem akarok rossz viszonyban lenni sem az anyámmal, de nem tud leállni, és akárhányszor csak hazalátogatok, mindig az XY a téma, és mikor rám ír, akkor is csak erről tud beszélni.
Hagyj neki időt hogy feldolgozza a dolgokat.
De nekem van egy olyan sejtésem hogy anyukád az a fajta szülő akinek egy tökéletes fiú barát se lenne megfelelő...
Ja persze 16-os a legjobbat akarja ezzel az undorító viselkedéssel...
Egyébként egyetértek az előttem válaszolókkal jobb lesz,ha pihenteted a kapcsolatot édesanyáddal. Hátha sikerül neki ezt a helyzetet elfogadnia és változtat a stílusán.
Kedves 16-os!
És ha nem ez az élet rendje, nem ez a normális, akkor mit csináljon? Ölje meg magát, mint sokan mások, akiknek bebeszélték, hogy nem normálisak? Remek szülő lehetsz, gratulálok...
Aztán az ilyenek lepődnek meg a legjobban, mikor a gyerek öngyilkos lesz, hogy hát semmi előjele nem volt a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!