Nem szeretem a szuleimet, ez normalis?
Figyelt kérdés
Semmilyen erzelmi kapcsolat nem alakult ki irantuk. Sokszor ugy erzem, hogy ez kolcsomos es minden szinjatek.2018. ápr. 12. 12:43
1/7 anonim válasza:
Majd rájössz, hogy tévedtél, ha már nem lesznek.
3/7 anonim válasza:
Valószínűleg gyerekkori sérelemből, sérelmekből fakad! A nem megfelelő, hanyag nevelés okozhat kötődési problémákat! Megnyugtatlak, Apukámmal egy evben egyszer talalkozok, s beszélek. Olyan mint ha nem is lenne! Így nagyon érzelmek sem fűzmek hozzá! Anyám pedig kifejezetten felidegesít mindig! Komolyan! Nem tudunk 2 szót beszelni úgy hogy ne menne fel a vérnyomásom! Már akkor is gyomoridegem van, ha látom hogy ő hív! Persze van is lelkiismeretfurdalásom, hogy idegbajos vagyok vele! Erről ő/ők tehetnek! Egy elrontott gyerekkor bearanyozza a további szülő-gyermek kapcsolát!
4/7 anonim válasza:
Az attól függ, hogyan bántak veled. Én se szeretem a szüleim, de nehéz is lenne azok után, hogy egész gyerekkoromban lelkileg és testileg is bántalmaztak. Nem is tartom velük a kapcsolatot, az se érdekel, hogy élnek-e még és kicsit se szégyellem magam emiatt, megérdemlik.
5/7 anonim válasza:
Persze, hogy normális. A szeretet nem jár ingyen.
6/7 anonim válasza:
Normális családban, nem igazan normális. Adtak rá okot, hogy így érezz velük kapcsolatban? Ennyiből nem lehet eldönteni, hogy bennük a hiba, vagy esetleg te vagy érzelmileg "sivár".
7/7 anonim válasza:
A kamaszkor velejárója. Evolúció bácsi nem szereti a beltenyészetet, ezért gondoskodott róla, hogy a leválás korszakában ne legyenek erős érzelmi kötelékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!