Nem szeretem az anyám. Ez normális? Bővebben lent!

Nekem is ugyanilyen az anyám. Ha lehet, elkerülök minden interakciót vele, mert annyira hirtelen ember, hogy bármin képes kiakadni. Nekem meg nincs kedvem ilyen labilis emberrel kísérletezni, mert nagyon érzékeny vagyok. A hozzám vágott sértegetések, üvöltések hatásai nem egy órán át tartanak bennem, hanem egy napig...
22F

Nővéred eltud tartani a 2 gyereke mellett téged is?
Te felnőtt vagy, többet eszel, tisztasági felszerelések, gondolom nem azt tervezed, hogy 5-6 évig otthon ücsörögsz.
Anyukádra nem tudok mit reagálni, 3 féle ember van.
-Aki jó szülő (irányít az álmaid felé, szabályokat állít fel, meghallgat, tanácsot ad)
-Aki rossz szülő (vagy agresszív vagy elkényeztet)
-És aki a kettő között, se nem szigorú se nem puha
Anyukád meg teljesen ellesz egyedül, hidd el, ha meg picsog, hogy egyedül van, és unalmas a vibrátorral kötekedni, akkor naponta fog zaklatni telefonon, ezzel próbál érzelmileg zsarolni (senki sem szereti, megfog halni, stb), sakkban tartani, és elrontani az életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!