Szörnyű csalódás vagyok mert szeretem a Kpop műfaj, és egy csomó más zenét. Csak szerintem nem normális ezen problénázni? Ez egyáltalán normális? 13l
Szóval anyut zavarja,hogy szeretem a Kpop-ot,meg ugye baromi nagyot csalódott.Szerinte csak Tankcsabpdát kéne halgatnom,mert az a normális.Csak azt az eggyüttest én nem annyira kedvelem.Ne vegye sértésenek senki de nem az én stílusom.Ezeket szeretem halgatni amúgy(mint előadók és együttesek):T-ara,2Ne1,Psy,Green Day,The Rollind Stone,Demi Lovato,Michaell Jackson és még amúgy van egy csomó de főleg ezek.Anya szerint ez baj.Igazából nem is értem miért akarja,h Tankcsapdát halgassak amikor ő személy szerint utálja,ahogy minden más zenét.
Most miért csinálja ezt?Ez normális?13l(bocsi a helyesírási hibákért,telóról vagyok siettem,kell a fenének kioktatás,köszönöm)
Nem értem hova sietsz annyira, hisz nyári szünet van.
Eléggé fáj, hogy nem tudod legalább a nevüket leírni, ez lenne a minimum.
Én is telefonról írok, 10 éve élek Angliában, alig beszélem a magyart, néha ejtek hibát, de ez elhanyagolható.
Mellesleg majd később alakulni fog a zenei ízlésed
Nem vagyok otthon a K-pop-ban. Csak egy-két videót láttam. Azok pont a te korosztályodnak valók. Kellemes, aranyos lánycsapatok voltak. Green Day, The Rolling Stones, Michael Jackson - őket ismerem, szerintem sokan szeretik is őket, szóval nem tudom, miért fura, hogy neked is tetszenek.
De ha anyukád minden zenét utál, akkor neki hiába is magyaráz bárki bármit.
De a lényeg, hogy semmi gond veled :)
Meg tényleg a zenei ízlés mindeninek a saját dolga. Ráadásul te nem is valami nagyon szélsőséges dolgokat hallgatsz. Szóval rendben van.
4: Nálunk is ez volt :D
Anyukámnak sok minden nem tetszett, ami nekem igen. Sose mondta, hogy ne hallgassam. Csak neki ne kelljen :)
jesszus....
Pedig ezek tök normális zenék. De ha annyira akarja hallgass egy két tankcsapdát jó hangosan hogy ő is hallja. De lehetőleg azt amiben a legmocskosabban énekelnek :D
The Rolling Stones, nem árt, ha megtanulod a nevüket. Nekik mondjuk tényleg jó zenéjük van.
Anyud, ha normális, biztos nem mond olyat, hogy csak Tankcsapdát hallgathatsz. Nyilván nem ez a baja, hanem valami más. Inkább azt kérdezd meg tőle, hogy valójában mi baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!