Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy szerelmi csalódás után...

Nagy szerelmi csalódás után normális, hogy senkit sem tudok magamhoz közel engedni? Meddig fog ez tartani?

Figyelt kérdés
Tudni kell rólam, hogy eleve kicsit zárkózottabb vagyok, nehezen engedem magamhoz közel az embereket. Egy valakinek sikerül ez eddig teljesen, szüleimen, testvéremen kívül. Ez a valaki eljátszotta a bizalmam, pedig tökéletesen bíztam benne, hittem neki, szerettem. Megnyíltam neki, ahogy eddig senkinek, és boldog voltam mint még soha. Nem tudom, valaha is meg tudni-e majd újra nyílni az emberek felé ez után, mert eleve nehéz eset vagyok.. Olyan, mintha meghalt volna bennem valami, sőt, mintha ez a személy halt volna meg. Azóta is megvagyok az emberekkel, kedvelnek, körbevesznek, ahogy mindigis volt, de van ez a lelki teher sehogy sem akar rólam leszakadni. Próbálok vele együtt élni, de megbélyegezte az életem, a mindennapjaimat.
2012. szept. 17. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Hat Szivi,az elet nem varja meg ameddig osszeszeded az osszetort szived darabkait sajnos. :( meg kell tanulni erosnek lenni,mert lehet hogy a kovetkezo valaki lesz a szamodra a nagy O.az exed meg nem erdemelt meg!;)
2012. szept. 17. 21:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Ohh, továbbléptem én már, erővel is, megy az élet tovább, csak sokkal jobb lenne ha élvezni is tudnám :(. Dolgozok, barátkozok, igyekszem tartalmas időt tölteni a családommal, a barátaimmal-két munkahelyem van, aktív vagyok, a külsőmre is adok.. Szeretek utazgatni, most is hétvégét tesómnál töltöttem másik városban.
2012. szept. 17. 21:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Másszóval teljesen reménytelen vagyok a téren, hogy újra szeretni tudok majd, de akkor talán csak én érzem rosszul?
2012. szept. 17. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Korod, nemed, meddig voltatok együtt, mióta van már vége?
2012. szept. 17. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Normális,nekem kb 2 évig tartott az,hogy egyáltalán nem tudtam magamhoz közel engedni senkit,se barátot,se barátnőt.
2012. szept. 17. 22:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez csak rajtad múlik. Azzal nem véded meg magad ha bezárkózol, csak lemaradsz mindenről. Tudom, hogy ezt írni könnyű, megcsinálni nehéz. De átéltem és átélek valami hasonlót. Ő jött, aztán ment, én meg azt gondoltam sohasesenkit többé. És most itt van valaki más, aki nem komoly, és soha nem is lesz az, de érdekel és közel került hozzám lelkileg. És ez már így több, mint amire a nagy szerelem után számítottam volna. És most vagyok azon a szinten, hogy már nem agyalok ezen (annyira), csak hagyom, hogy történjen, azt is vállalom, ha megint bukok, pofára esek és fáj, mert megéri legalább addig élvezni azt, ami van!
2012. szept. 17. 23:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Teljesen normális. Gyászolsz. Ugyanis minden veszteséget meg kell tudni gyászolni, nem csak a halált.

A teljes bizalomvesztés normális esetben nem tarthat sokáig, mint ahogyan a normál gyász sem. Az egy év az bizony már jelent valamit. Ha fél-egy év múlva is ugyanitt tartasz, akkor az azt jelenti, hogy megrekedtél valahol, és nem tudod feldolgozni a problémádat. Ilyenkor érdemes segítséget kérni pl. pszichológustól vagy más segítőtől.

2012. szept. 18. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!