Szerintetek ez így normális?
23 éves leszek hamarosan, és eddig nem igen sikerült magam mellé találni nőt. Persze, volt egy kalandom 16 évesen, ami miatt 3 évig látogattam az Urológiát és a nemi-beteggondozót felváltva ez után a kaland után (be sem tettem neki, csak a puncija külső részét dörzsölgettem aznap). Aztán annak a kapcsolatnak is vége szakadt, mert kihasznált és egyebek, és csak utána derült fény erre a "nagyszerű" betegségre.
Összességében óvatos vagyok a nőkkel kapcsolatban: nem azért, mert én utálom őket, vagy félnék tőlük , csak szimplán egyszerűen sok negatív tapasztalatom van, ami persze nem csak abból áll, hogy mutogatok a másik nemre, hanem személyesen is követtem el hibákat.
Leginkább egyik problémám jelenleg, hogy hiába akartam volna rávenni magamat , hogy elmenjek egy "tarifás élményre", nem tudok: ugyanis nem tudok "csak úgy" dugni sajnos.
Másik meg az, hogy megválogatom a nőket. Nincsen külön telefonkönyvem női ismerősök számával, női haverjaim sincsenek, sőt nő barátom nincsen ( és nem is lesz!), (barátnőszerűségem) meg igazából az a szép egy volt 16 évesen, a többi az csak ismerkedés volt az életemben. ( Volt köztük egy-két kemény lecke, köztük olyan, hogy kihasznált az egyik, meg átbaszott, meg az érzéseimmel játszott stb. stb.)
Az normális hogy óvatosan ismerkedem a nőkkel, és azért kicsit informálódok róla Ismerősnél / havernál? Ez normális a fentebb felsorolt okok miatt?
Szerintem normális.
A nőnek kellemetlen lenne szerintem ha megtudná, de neked így biztonságosabb.
Feltéve hogy ha nem esküdnek össze ellened.
Megkérdezel valakit és ezt elmondja a nőnek és a nő kéri hogy mondjon neked jókat róla.
Ezt is kalkuláld bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!