Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az normális, hogy a bátyáimat...

Az normális, hogy a bátyáimat jobban szeretem mint a szüleimet?

Figyelt kérdés

A bátyáim mindig megnyugtattak ha valami volt.Mindig.Miközben a szüleim csak nézték ahogy sírok,de azért szeretem a szüleimet nagyon,de talán a bátyáimat jobban. Ez normális?

12/L

2017. máj. 27. 08:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy normális, bárkit jogod van jobban szeretni egy másik embernél. A szeretet nem parancsra jön, az egy érzés. Ne legyen emiatt lelkiismeret-furdalásod.
2017. máj. 27. 08:23
 2/6 anonim ***** válasza:
55%

Nem éled meg ezt a dolgot. Az ember a testvérét nem jobban, vagy kevésbé szereti, mint a szüleit, hanem MÁSKÉNT. Nem lehet összehasonlítani, és nem is kell.

Igen, tök normális! :)

2017. máj. 27. 08:58
 3/6 anonim ***** válasza:
9%
*Nem jól éled meg
2017. máj. 27. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért, elő van az valahol írva, hogy kit kell legjobban szeretned?
2017. máj. 27. 12:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is jobban szeretem az öcsémet és az unokatestvéremet a szüleimnél. Szerintem az az oka, hogy mi egy generáció vagyunk, jobban szót értünk egymással. Nem leszünk ettől rossz emberek.

Egyébként ha lesz egy legjobb barátod már felnőttkorodban, vagy szerelmes leszel, őket fogod mindennél jobban szeretni. Meg állítólag a gyerekeidet is, de ezt nem tudom pomtosan, nincs gyerekem :D

2017. máj. 27. 14:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem vagy köteles szeretni. Természetes, hogy ahhoz kötődsz erősebben, aki jobban bánik veled.
2017. máj. 27. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!