Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ugye normális hogy ettől...

Ugye normális hogy ettől kiakadok?

Figyelt kérdés
A tesóm állandóan fotózgat (mindenkit, magát) és kb. minden nap rakja fel a képeket face-re. Ma ballagtam, és egy általam nem is látott tiszta előnytelen képet tett fel rólam (nem ez az első eset). Kicsit idegesen megkértem, hogy törölje le, és inkább egy családit töltsön fel, de nem ért a szóból. Nekem ez nagyon rosszul esik. Hogy tudnám rávenni hogy távolítsa el?
2017. máj. 4. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell idegeskedni, egyszerűen jelented a fotót és kész.
2017. máj. 4. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:
20%
Határeset, bár a te korodban talán még normális, ha ettől kiakadsz.
2017. máj. 4. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Egyrészt jelentheted a fotót, másrészt nincs joga feltenni rólad bármit is az engedélyed nélkül (ha akarnál, ezzel rendőrségre is mehetnél). Szerintem szimplán egy önző, bunkó majom a testvéred.
2017. máj. 4. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:
59%

Ja, rendőrségre egy fotó miatt... Micsoda beteg világ ez.

Vedd le a megjelölést, utána mondd meg neki normális hangnemben, hogy neked ez sértő, vegye le, különben a következő körben az ő nem túl előnyös paparazzifotója fog virítani a haverok legnagyobb örömére.

2017. máj. 5. 08:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Mindenkinek van előnytelen szöge. Nap mint nap látnak téged sok előnytelen szögben, és most kiakadsz, hogy a fényképen hogy nézel ki?? :(

Leülsz vele és megkéred nyomatékosan de nem hisztizve.

2017. máj. 5. 17:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem nem normális. Te sem és a testvéred sem vagytok normálisak :))) A fészbukon éltek hahaha
2017. máj. 6. 09:06
 7/8 pptomi ***** válasza:

Először is készíts róla egy lesifotót. Pl. amikor megy a dolgát végezni, akkor ajtót kinyit, fotót csinál, aztán megzsarol.

Vagy csak szimplán vágjál le neki egy interkontinentális taslit, majd ezt addig ismételgeted, amíg beadja a derekát.

Szívesen!

2017. máj. 6. 13:47
 8/8 anonim válasza:

Először is kommentelők, miért gyűlölködtök egy kétségbeesett Kérdés kiíróval szemben?

Másodszor tökre oké hogy nem szeretnél (tök mindegy előnytelen vagy sem) viszont látni magadrol engedély nélkül fotókat az interneten. Ezt az gondolom értelmes ember nem firtatja, rolam is csak kevés fotó van kint és senki nem firtatja!

2022. jún. 3. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!