Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normalis, hogy igy szeretem a...

Normalis, hogy igy szeretem a neveloapamat?

Figyelt kérdés

Anyukam itthon ismerte meg a neveloapamat, aztan kimentunk hozza kulfoldre es azota kint elunk..eleinte nagyon haragudtam hogy uj suliba kell jarnom, de mar megszerettem mindent es vannak barataim. Apukamhoz 3-4 havonta megyek haza, de ugy erzem anyukam baratjat jobban szeretem es talan meg anyunal is. O a legerdekesebb ember akit ismerek es olyan szeretnek lenni, mint o. Vele jobban tudok beszelgetni, mint a szuleimmel. Es merges vagyok ra, mikor anyunak ad igazat mikozben tudom hogy elotte ereztette, hogy nekem van igazam.

Baratnom azt mondta nem kene igy szeretnem, mert nem a rokonom es egy idegent nem szerethetek jobban a szuleimnel. De az a baj, hogy nem tudok mit tenni, anyuval nagyon sok vitank van es ha o nem lenne en ugy ereznem nincs senkim. Normalis, ha igy erzek?

2014. aug. 31. 18:25
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Normális.

"O a legerdekesebb ember akit ismerek es olyan szeretnek lenni, mint o."

Add a tudtára ezt, biztosan nagyon fog örülni neki.

2014. aug. 31. 18:37
 2/9 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem mindig jobb eset, ha jó a kapcsolat, mintha rossz lenne, de mintha egy picit elszálltál volna a szüleid kárára.

Azt pedig kifejezetten tisztelem benne, hogy Édesanyáddal visel közös álláspontot veled kapcsolatban, és nem neked ad igazat, mégha esetleg úgy is érezted.

Az a legjobb, ha a szülők (most mindegy, hogy édes- vagy nevelő) következetesen ugyanazt az álláspontot képviselik.

2014. aug. 31. 18:38
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Persze. A szülő nem az aki gyereket csinált, hanem aki neveli. Egyébként meg miért ne lehetne szeretni és tisztelni egy nem vér szerinti rokonodat? Az, hogy milyen az ember rokonainak a személyisége arról nem tehet. Lehet, hogy pont olyan, hogy nincs jó kapcsolatuk, nem tud rá felnézni. Akkor persze, hogy egy olyan embert jobban szeretsz aki szerinted jobb ember és jobb vele a kapcsolatod.
2014. aug. 31. 18:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Felre ne ertsetek nem vagyok zullott vagy ilyesmi..nem csinalok semmi olyat, amit nem szabad. Anyukam mindig azt ereztette, hogy en teher vagyok es inkabb magaval foglalkozik, velem pedig sokszor beszel ugy mintha nem orulne, hogy ott vagyok. Mikor elkoltoztunk is inkabb oda akart adni apunak. Sosem akar kozos programot es mindig mondja a neveloapamnak, hogy engem ne vigyenek majd elleszek. Es mivel egyke vagyok sokszor egyedül erzem magam. Mikor 3-an vagyunk, anyu beszol olyanokat, hogy inkabb lennenek ketten es ilyenkor utanfutonak erzem magam.

De a neveloapam teljesen mas, o elvisz ide-oda es szeretek benne mindent.

2014. aug. 31. 18:51
 5/9 anonim válasza:
Normális. Bár ez függ attól is, hogy hány éves vagy és hány évesek a szüleid.
2014. aug. 31. 18:55
 6/9 A kérdező kommentje:
14 eves vagyok, anyukam 35 a neveloapam 34.
2014. aug. 31. 19:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed hogy szerelmes vagy belé akkor nem normális ez a rajongás.
2014. aug. 31. 19:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha őszintén elmondanád anyukádnak ,hogy mit érzel?
2014. aug. 31. 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:

igen pont ezt akarta mondani, ezt én se szerelemnek nevezném, hanem rajongasz érte, felnézel rá, de ohoh.. azért nem kell máris leírni a szüleidet,, persze ez talán a te korodban úgyis így van azt ennyi.

de nem, kétlem hogy jobban szeretnéd, max ezt gondolod TE. de nincs így.

2014. aug. 31. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!