Az tényleg gáz hogy asperger szindrómásként hetente 3x találkozom anyukámmal? Van saját lakásom, munkám életem, de a tanácsaira és a szeretetére szükségem van. Meg csak szeretem nah.29f
Jól teszed!
Teljesen mindegy, hogy aspergeres vagy vagy sem, ha jó szülőd volt és szereted, nyugodtan tölts vele annyi időt, amennyit igényeltek.
Ne a Gyakori legyen neked az irányadó, itt zömében problémás családok problémás gyerekei írogatnak és ezek sok buta embert befolyásolhatnak.
Örülj, hogy nektek nem ilyen a kapcsolatotok!
Ne viccelj! Komolyan kérded ezt?
Te szívesen találkozol édesanyáddal, ő örül, hogy láthat, erre te leredukálod havi egy találkozásra, mert a gyakorin néhány névtelen, megkeseredett (és irigy) figurának nem adatott meg a normális családi élet és szülőgyűlölők? Tojni rá! Használd ki az időt, amíg együtt lehetsz anyukáddal, mert sajnos az élet véges!
Nem gáz, sőt szép dolog :)
45 éves nő vagyok , sajnos mi ritkán tudunk találkozni anyummal, de minden nap beszélünk és szerintem ez a természetes :)
Jó a kapcsolatod vele már a mai világban ez a furcsa sajnos :)
Barátommal több mint hat éve vagyok együtt és szinte napi szinten hívja az édesanyját, segít neki mindenben. Volt ismerősöm (tipikusan káráló nő, aki szerint a férfi legyen érzéketlen tuskó), aki furcsának találta, én örülök neki nagyon! Nálunk a családban sajnos a fiútesóim magasról tesznek édesanyánkra...
Ez lenne a jó, ha az emberek normális kapcsolatot ápolnának a (arra méltó) szüleikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!