Az normális hogy nem szeretem a szüleim?
Miért nem szereted őket ?
Mit tettek veled ,hogy erre az elhatározásra jutottál ?
Mennyi idős vagy ?
Jaj,de nagyon tud itt mindenki okoskodni,pedig azt se tudjuk,mi a kérdező baja a szüleivel.Mi van,ha verik,alkoholisták,nem törődnek vele,dolgoztatják suli mellett,aztán elveszik a pénzét,vagy akárhogy terrorizálják?
Én se szeretem anyámat,mert a kitartott,semmire se alkalmas,beteg agyú és lelkű mostohaapámért,aki elszórta anyám minden pénzét hagyott magunkra minket öcsémmel,aztán meg ott fejt le engem,ahol tudott,mikor saját lábamra álltam.Közben meg szemrebbenés nélkül hallgatta,ahogy mostohaapám leqrvazik engem,mert idősebb(és tehetősebb)pasival járok,azt mondta hazudok,amikor elmeséltem,hogy a kiálló fémrudas szárítónak vágott,mert a sok cikizés után,hogy nem csináltam aznap semmit (csak iskolában voltam,utána meg mosogatógép pakolást végeztem el),vissza mertem kérdezni,hogy mert ő mit csinált egész nap (munkanélküliként a számítógépe előtt ült),és miután elhúztak külföldre,el is lopta a kölcsönadott ipademet (pedig neki is vettem egy másikat,csak azt elrontották).És most én vagyok talán a hibás?
Szóval adott esetben nem biztos,hogy nem normális az,ha nem szereted a szüleidet (lehet ők se szeretnek).De azért mesélhetnél,hogy mi a baj otthon.
nincs vele semmi gond
ha elmúltál 12, gyerekotthonra van nagyobb esélyed, mint nevelőszülőkre,
láthatása lesz a vér szerinti szüleidnek
a veled kapcsolatos döntéseket továbbra sem te, hanem a kijelölt gyámod fogja hozni
ha a hatóság úgy ítéli meg, hogy rendeződtek a körülmények, amik miatt kiemeltek, akkor visszaillesztenek a saját családodba
Minden dolog okozata valamilyen oknak. Ezeket az ok-okozati összefüggéseket kell megvizsgálnod magadban, a szüleid viselkedésében.
Illetve el kellene tudni érni azt az autonóm tudatot, amikor a saját hangulatunk nem függ más emberektől és külső körülményektől.
De általában ha egy ifjú ennyire kategorikusan elutasítja a szüleit, annak legtöbbször a szülők magatartásában keresendő az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!