Az normális hogy nem szeretem a szüleim?
Figyelt kérdés
Az normális ha azt akarom hogy nevelő szülős legyek , mert a csalàfomat màr nemtudpm elviselni ?2018. márc. 29. 13:03
11/18 anonim válasza:
"De általában ha egy ifjú ennyire kategorikusan elutasítja a szüleit, annak legtöbbször a szülők magatartásában keresendő az oka."
Ha a szülők ellenségesek a gyerekükkel, ott a legtöbbször annak komoly oka van. Csak a "gyerekek" ezt nem akarják belátni, mert nekik minden jár, őket ki kell szolgálni, de a szülő ne merészeljen semmibe beleszólni.
Szóval nagyon kétoldalú ez a dolog, csak itt a gyakorin hajlamosak szinte mindig a szülőket támadni minden ismeret nélkül.
12/18 anonim válasza:
Olvass bele a gyerekvállalás, GYES/GYED, és hasonló kategóriákba, hogy milyen az átlag szülő, szerintem meg fogod előlegezni a gyereknek a bizalmat :D
13/18 anonim válasza:
Nem tudom, mivel semmi infót nem adtál. Így azért erre kérdésre, nem lehet válaszolni.
14/18 anonim válasza:
Ez így kicsit olyan, mint ha azt kérnéd valakitől, hogy véleményezzen egy filmet, amiből egy percet sem látott.
15/18 anonim válasza:
10-es: Mért kéne pl. mindenkinek a kistesoira vigyázni? Nem o szülte magának.....
16/18 anonim válasza:
Diakmunkazni se kéne meg mindent megcsinálni, azért hogy kimehessenek az utcára mondjuk.......
17/18 anonim válasza:
#10-esnek üzenem,még jó,hogy itt,ebben a témában mindenkinek komoly gondjai vannak a szüleivel,máskülönben nem írnának ide ilyeneket.Azt hiszed talán hogy a felnőtt emberek mind tökéletesek,és csak a gyerekek lehetnek rosszak/lusták,stb?Sose hallottál még családon belüli erőszakról?Ha valaki ilyet ír,meg hogy nevelőszülőkre vágyik,annak biztos nem annyi az oka,hogy nem kapta meg a legújabb mobiltelefont (ha meg igen,annak is oka valahol a szülő,mert durván elkapatta).Ennek felfogásához biztos sok ész kell.Érdekes,én még sose láttam olyat,hogy normális,jó szülőnek a gyereke ne szeresse az anyját/apját.
18/18 anonim válasza:
#11-es,ha a szülő ellenséges a gyerekével,azzal mindent elér,csak azt nem,hogy a gyerek megváltozzon.Ez nem egy egyenlő kötelességekkel és jogokkal járó kapcsolat,ahogy a szülő megmondhatja,hogy nem engedi el ide-oda a gyereket,nem veszi meg neki ezt meg azt,úgy nem is viselkedhet vele úgy,mint az épp hisztirohamot kapott butapcsa/balf@rok.A gyereket NEVELNI kell,szeretettel,következetesen,igazságosan.Nem ellenségeskedni,meg játszani az észt,hogy hátha észreveszi magát a gyerek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!