Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet kezdeni ilyen önző...

Mit lehet kezdeni ilyen önző szülővel?

Figyelt kérdés

Édesanyám mottója, hogy "amiről nem tud, amiatt nem kell aggódnia". Igazából világéletében gyomorbajai voltak de amióta én élek nem volt egyszer sem komolyabb vizsgálaton. Most például lázas, állítása szerint az epéje miatt de nem megy orvoshoz. Gyakran szokott hányni különösebb ok nélkül, és sok fájdalomcsillapítót szed. Én állandóan kérdezgetem, hogy miért nem megy orvoshoz, de mindig az elején említett szöveggel leráz és issza a bioboltban vett akármilyen gyógynövényteáját mert szerinte az meggyógyítja. Ezzel az egésszel az a probléma, hogy míg ő elvárja a család minden tagjától, hogy mindennel orvoshoz menjen ő semmivel nem hajlandó. Tehát ő nem hajlandó mások szenvedését nézni de kötelez minket arra, hogy mi nézzük az övét.

18 vagyok, bár nem tudom ez mennyire lényeges.

2018. ápr. 11. 19:06
 1/1 anonim válasza:
37%
Úgy látom a családban te vagy a felnőtt az anyukád meg a gyerek. Másként nem tudja felhívni magára a figyelmet, hát beteget jelent, folyamatosan.Nem az epéje beteg, hanem az elméje. Inkább pszichológushoz kellene küldeni. Mit tehetsz? Ne foglalkozz vele, ne hagyd, hogy érzelmileg ezzel zsaroljon. Ezt mondd meg neki is , és tartsd magad ehhez.
2018. ápr. 12. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!