Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet egy olyan szülővel...

Mit lehet egy olyan szülővel kezdeni, aki nem támogat, hanem inkább elveszi az életkedvedet?

Figyelt kérdés

Például, ha nem megy az iskola nem biztat, hanem inkább, mondja, hogy hagyd ott és hasonlók. A "nem megyet" arra értem, hogy kaptam egy kettest. Meg most tényleg beteg voltam és akkor is egyből kitalálta, hogy ott akarom hagyni az iskolát. Meg kitalálta, hogy drogozom, amikor soha, de soha nem volt közöm ilyenekhez. Ez akkor volt mikor veszekedtünk és állítólag kiforgattam a szemem és ebből következtet. Soha nem volt iskola elhagyásról szó, nem tudom ki mondja neki ezeket a hülyeségeket.

Meg máskor is, amikor látja rajtam, hogy nincs jó kedvem, elkezd szidni, hogy semmire sem vagyok jó és elveszi a maradék életkedvemet is.

2016. dec. 3. 10:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kb. az en anyamat irtad le. En nagyon keveset voltam otthon, es nagyon sokat tanultam. Elmentem suliba, zarasig konyvtarban tanultam, utana elmentem futni, zuhany es alvas. Nem avattam be semmibe, nem mondtam el neki se a sikereimet, de a banatomat. Nekem ez megoldotta nagyjabol.
2016. dec. 3. 10:58
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Mit foglalkozol vele? Azért is mutasd meg neki.. Szerintem ő is ezt a fordított pszichplógiát próbálja alkalmazni. 27/f
2016. dec. 3. 15:07
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Amikor én voltam középsulis, egy tanárnő majdnem mindennap elmondta, mikor betöltöttük a 16-ot, hogy nem kötelező idejárni, ha valaki nem tanul normálisan. Kb. edesapád is ezt mondja, mert semmi más dolgod nincs, csak teljesíteni az iskolában, ez a "munkahelyed". Mitől nincs jó kedved? Lehet, hogy hiába állnak a fejükre a szüleid, akkor sem jó neked semmi.
2016. dec. 3. 15:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Én tanulok rendesen, de néha becsúszik egy-egy rossz jegy is.

Nálam za a baj, hogy nem működik ez a fordított dolog. Én ilyenkor alapból haragszom magamra és csak elkezdem ölni magamat és nem jutok semmire. Ha ők is szidnak még rosszabb.

2016. dec. 3. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!