Pénzt kezelni képtelen szülővel mit lehet kezdeni?
Tényleg csak azt tudod tenni, mint amit az első írt.
Mellesleg az volt a hiba, hogy engedted magadhoz költözni. Főleg, hogy pontosan tudod milyen.
Ha rátudod venni (mert ez a legnhezebb) akkor minden kaidását csoprotos beszedési megbízásra kérjed. ìgy muszáj fizetnie. Ha lehet csináljatok neki egy plussz bankszámlát amihez ne legyen neki kártyája, csak személyes felvétellel lehessen pénzt felvenni, ide fix havi átutalást csináljatok pl 20.000Ft-ról ez lesz neki a megtakarítása. SMS értesítést kérj a telefonodra róla.
A maradékkal meg azt csinál amit akar.
Mi bementünk a gyámügyre hogy tegyék otthonba! Mert mindenkit perel anyósom meg ő is vásárol minden sz@rt amire nincs is szüksége. Gyereknek is olyan ruhákat vesz amit tudja jól rá nem adok na meg a mérettel is nincs tisztába! Igaz nem láthatja a gyereket de küldözgeti a ruhákat. Ja és neki is tartozása van a lakbérnél (350ezer forinttal tartozik) söt a biróság kiadta neki hogy mennie kell, sok hitele van( hitel meg kb 2 millió) .
Ezzel nem azt mondtam hogy menjetek be a gyámhivatalba csak leirtam velünk mi a helyzet!
Itt valami baj van.
Nincsen szenvedélybetegsége?
Már a korlátlan pénzszórás is az, de akkor is meg kéne lennie azoknak a dolgoknak, amit vett. Ha ilyenek nincsenek, akkor talán drogozik vagy szerencsejátékos?...
Ne pénzeld, NEM SZABAD támogatni szenvedélybetegséget semmilyen formában!
Menj el a Családsegítőbe és a szenvedélybetegek hozzátartozóinak 12 lépéses anonim csoportjába, ott megtudod, hogyan kell hozzá viszonyulni.
Én ennek a pénznek a harmadából is megélek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!